HPI Trophy Truggy Flux 1/8th Scale 4WD Electric

Artnr: 38-95521
5989 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

FLUX POWER, TROPHY TOUGH!

Med plug-and-go truggy-action kommer du igång direkt med din RTR Trophy Truggy FLUX! Det här fantastiska 4WD-terrängfordonet kommer att överraska dig med sin toppfart, tävlingsdesign och vilda stunts! HPIs Trophy Truggy är alltid ett populärt kit i sin Nitro-version, Trophy Truggy FLUX har sett allt när det gäller stunts, och med den fantastiska kraften i ett specialdesignat borstfritt system kan den ta fram samma knep som Nitro-versionen - men utan buller och avgaser!

Trophy Truggy FLUX är den perfekta bilen för att hoppa in i e-buggy-racing eller bara glida med vänner - den är slitstark, mångsidig och enormt snabb! Ställ in den för banan, för att fixa snabba varvtider, eller bara ta den med till skateparken för att ha riktigt kul! För att klara roliga och häftiga lufttricks har den ett slitstarkt aluminiumchassi, dämpning och stötdämapare, och för tävlingsprestanda och tuning är Trophy utrustad med en kraftfull 1965KV HPI FLUX-motor, oljefyllda dämpare, spännen och massor av justeringsmöjligheter.

Förutom att vara famtagen för racig och redo för offroadkörning, så ser Trophy Truggy FLUX också bra ut. Den aerodynamiska racerbilskroppen har en ljus racingdesign, och de vinklade tävlingsdäcken är lindade runt svarta kromfälgar. Den bakre vingen är inte bara för utseende - det ger Trophy Truggy FLUX massor av downforce och extra kontroll i luften. För att toppa allt är dämparlocken, hjulmuttrarna och chassifunktionerna anodiserade i en ljus HPI-orange!

Trophy Truggy FLUX är helt målad och monterad åt dig, utrustad med ett HPI 2,4 GHz-radiosystem och redo för dig, allt du behöver göra är att stoppa i två 2S LiPo-batterier! Du får uppleva 14,4 volt monsterkraft med 1965KV borstlöskraft!

Obs, batteri och laddare medföljer inte utan behöver köpas till.

 
Alla HPI-fordon är utrustade med ett bekvämt och funktionspackat HPI 2,4 GHz-radiosystem för högsta kontroll och självförtroende! Radion har en pistolgreppsdesign med ratt för enkel användning och realistisk kontroll, kompakt storlek och en lätt vikt tack vare att den bara behöver fyra AA-batterier. Du behöver inte oroa dig för radiokristaller eller vilken kanal andra RC-racers använder, med vår 2,4 GHz-teknik gör radion så att allt fungerar för dig! Radion förhindrar frekvenskonflikter automatiskt och byter kanal om det finns störningar. Slutligen, om du någonsin tappar radiosignal, kommer en elektronisk felsäkerhet att stoppa bilen på ett säkert och kontrollerat sätt. Du får kontroll på professionell nivå i ett enkelt RTR-paket!

Om du letar efter ett kraftfullt, mångsidigt och snabbt borstfritt system behöver du inte leta längre! Denna kombinationen har allt; HPI FLUX Scream-motor och FLUX Rage speed controller! FLUX Scream-motorn är den perfekta matchningen för Rage speedo: med 1965 KV kraft, designades den från grunden för att monteras in i terrängfordon av 1/8 skala för att ge dig den explosion av kraft du vill ha från vilken bil som helst! FLUX Rage är ett monster och kan hantera dubbla 2S-batterier, för upp till 4S (14,4 volt!) kraft, du kommer att uppleva topphastigheter och extremt snabb acceleration för häftiga stunts, höga hopp och vågade manövrers som kommer få dig att tappa hakan. Om du någonsin vill ändra dina speedo-inställningar kan du enkelt experimentera med #101280 2 in 1 Professional Program Card! Du kan ändra hur mycket bromsen använder kraft från motorn, backhastighet, motortiming och till och med motorn för att accelerera smidigt under olika dragförhållanden!

CHASSI

Chassit på Trophy Truggy FLUX är tillverkad av 4 mm tjockt 6061 aluminium och har vinklade sidor och en enorm vertikal bakre stag för fenomenal styvhet fram och bak. De dubbla batterierna sitter säkert i en justerbar och vadderad batterilåda, och hålls på plats med två tjocka spännen, så att de inte rör sig under hopp eller kraschar. Batteriboxens utformning i chassit gör det enkelt att byta batterier och utföra underhåll!

  • 4mm 6061 aluminiumchassi har vinklade sidor för extra styvhet
  • Passar två hårda 2S LiPo-batterier med justerbara batterihållare och krokar och ögla
  • Tuffa främre och bakre stötfångare skyddar mot kollisionsskador
  • Låg tyngdpunkt design för topphantering i svängarna
  • Justerbara fästen för den breda racingvingen

Chassit på Trophy Truggy FLUX är en utmärkt kombination av styrka och låg vikt. Den låga vikten möjliggör snabbare acceleration, och hållbarheten innebär att du kan lita på att den klarar av galna stunts och hopp!

För att öka chassiets styvhet är den försedd med metallstångsbågar fram och bak - det gör att fjädringen kan göra allt det arbete den är utformad för att göra, för bättre körkänsla och kontroll utan att chassit vrids eller böjs. 

DRIVLINAN

Drivlinan som används i Trophy Truggy FLUX är konstant fyrhjulsdrift. Drivaxeln är det bästa alternativet för ett kit som förväntas köra genom lera, vatten, smuts, gräs, snö eller grus! Hela drivlinan stöds av högkvalitativa kullager för extra effektivitet, så att du får maximal hastighet och acceleration möjligt och får ut det mesta av varje tank bränsle! En stålkugghjul tar kraften från motorn och överför den genom en central differential, som överför kraften fram och bak diff med långa centrala drivaxlar. De främre och bakre avfasningsdifferensierna använder fyra interna kugghjul för utmärkt hållbarhet jämfört med standard 2-växlingsdifferenser. På de 7-ekrade hjulen sitter Team HB Proto designade gummidäck. För att få Trophy till ett säkert och kontrollerat stopp används dubbla borrade stålskivbromsar med fiberbromsbelägg. Bromsbeläggen använder material från lastbilsbromsar i full storlek, vilket gör Trophy kommer till ett snabbt men ändå kontrollerbart stopp. Alla bromslänkar är helt justerbara för extra inställningskraft på banan.

FJÄDRING OCH STYRNING

Trophy Trophy Truggy FLUX är fullt utrustad med en riktig racingupphängning för att ge dig körkänslan och lyhördheten som hos proffsen! Långa upphängningsarmar i varje hörn är gjorda av tjock, slagtålig vävd plast för extra styrka. Stötdämparna har aluminiumkroppar och lock för extra hållbarhet och är oljefyllda, samt försedda med gummiblåsor och skyddande bälgar. För tuning på pro-nivå har du fullständig kontroll över upphängningsgeometrin hos Trophy Truggy. Dämparna kan flyttas uppe och nere för att få den perfekta positioneringen som hjälper dig att köra snabba varv, lopp efter lopp. Camber-länkarna fram och bak har också extra hål för att justera rullens mitt och få värdefulla sekunder ute på banan, och själva länkarna är starka stålskruvar så att du enkelt kan justera däckens vinkel.

Om du inte vill göra några ändringar utan bara komma ut och köra går det också bra! Allt är fabriksmonterat, du kan bara plocka ur Trophy Truggy FLUX direkt ur lådan och starta upp bilen och ha kul.

 

PRESTANDA RAKT FRÅN LÅDAN

HPI gör det så enkelt som möjligt för att komma in i RC racing-action. RTR Trophy Truggy FLUX är helt förbyggd och redo att köras direkt ur lådan! Allt är monterat och anpassat för dig av proffs - diffar, dämpare, upphängning med mera är perfekta innan du ens öppnar paketet. Du behöver inte göra något för att komma igång snabbt! HPI Ready-to-Run-fordon ger dig samma höga prestanda och kvalitet som du kan förvänta dig av ett avancerat RC-kit men med den extra bekvämligheten att vara fabriksmonterad enligt högsta standard - vilket ger dig en högpresterande RC bil direkt från lådan!

HELA INSTALLATIONSANVISNINGAR

Precis som alla HPI-bilar och lastbilar får du en fullständig och djupgående instruktionsmanual med steg-för-steg-instruktioner som gör att du enkelt kan ta isär och montera om din bil för underhåll och enkel service. Handboken innehåller också en praktisk reservdelslista och ritningar i full skala av delarna och hårdvaran.

#107018 RTR TROPHY TRUGGY FLUX W / 2.4GHZ - 1/8 skala 4WD Electric Truggy med FLUX Scream borstlös motor, FLUX Rage Speed ??Controller, 2,4 GHz radiosystem och målad kropp

SPECIFIKATIONER:

  • Längd: 580mm
  • Bredd: 405mm
  • Höjd: 180 mm
  • Hjulbas: 365mm
  • Bandbredd fram / bak (från mitten av däcken): 365mm
  • Drivlina: Konstant 4WD
  • Toppfart: 67 km/h*

INKLUDERAR:

  • 4 AA-batterier för sändare

VAD DU BEHÖVER:

  • 2 2S LiPo-batterier med T-pluggar (vi föreslår # 101940 # 101941 eller # 101942 HPI Plazma batteripaket!)
  • Batteriladdare med T-kontaktadaptrar

*Hastigheten påverkas av yttre omstädigheter, batterier och delar.

4944258009292EAN:

Andra tittade också på

Esc Tray Set
149 kr
Köp!
Idle Gear 30 Tooth
Köp!