Sony XE-200 Trådlös portabel högtalare Svart

Artnr: C12998
1348 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Blås liv i festen och sprid musiken

Högtalaren XE200 ger samma ljudupplevelse för alla på platsen. Den är dessutom lätt och har en praktisk rem, vilket gör att du kan ta med musiken var du än är.

Bättre ljud åt alla håll
XE200 har en Line-Shape Diffuser som hjälper musiken att nå längre, även ut mot sidorna av högtalaren. Med en bärbar storlek och en praktisk rem kan du dessutom enkelt ta med den överallt. 

Vi presenterar Line-Shape Diffuser
Line-Shape Diffuser från Sony är inspirerad av ljudanläggningar som används på konserter. Enheten skapar en linjekälla och fördelar ljudets energi mycket jämnare och bredare, så att platsen fylls av ljud på ett bättre sätt. På så sätt sprids högkvalitativt ljud bättre på platsen, utan att det påverkar ljudkvaliteten.

Vatten är inget hinder
XE200 är vattentät och saltvattentålig, så att du varken behöver oroa dig över havet eller poolen, och det går även att tvätta den.

Damm är inget problem
Med en IP67-klassificering är högtalaren skyddad mot damm och kan användas på alla ytor, även på stranden, i parken eller i trädgården.

Festa hårdare än någonsin
XE200 har genomgått omfattande stöttester och klarar vardagens oundvikliga smällar, stötar och skrapskador. XE200 fungerar även om du tappar den.

16 h batteri6 och Ambient Noise Sensing
XE200 ger 16 timmars speltid när batteriet är fulladdat, vilket innebär att en enda laddning bör räcka för användning under en hel fest. Och den unika mikrofonsensortekniken från Sony, Ambient Noise Sensing, sparar på batteriet vid användning utomhus

Sparka igång festen med Party Connect och parkoppling
Med Party Connect kan du kombinera 100 kompatibla trådlösa högtalare8 med BLUETOOTH®-teknik och synka musiken så att alla dansar till samma rytm9. Med stereoparkoppling kan du även ansluta två högtalare trådlöst för ett episkt stereoljud. Båda funktionerna aktiveras i appen Sony | Music Center.


Specifikationer: 
Högtalare, typ
Fullregister (Line-Shape Diffuser)

Högtalarnas storlek
Fullregister: 42 x 51 mm

Batteritid
Ca 16 timmar

Ingångs- och Utgångsterminaler 
USB Type-C

Frekvens sändningsräckvidd
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)

4548736135321EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på