Blackvue Bilkamera Dr590X-1Ch 32Gb Nordic

Artnr: A00047
2992 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

BLACKVUE Bilkamera DR590X-1CH 32gb NORDIC

  • Full HD-bilkamera med anslutning till molnet
  • Wi-Fi, valfri LTE och GPS som tillval
  • Native Parking Mode
  • Inbyggd stöt- och rörelsedetektering
  • BlackVue-appe (iOS, Android) och Viewer (Windows / Mac)
  • Valfri GPS
  • Optimerad filhantering

Molnanslutning och solida prestanda.
DR590X-1CH är en enkanals bilkamera med BlackVue Cloud LITE-anslutning. Full HD Sony STARVIS ™ bildsensor ger dig bästa bildkvalitet under alla ljusförhållanden. Denna diskreta bilkamera har också inbyggt Wi-Fi. Visa och ladda ner videor enkelt med BlackVue-appen.

Molnsupport via Wi-Fi-router eller USB-plugin-LTE-modul (tillval). GPS och kabel för kabel finns också som tillval.

Full HD-bilkamera med anslutning till molnet
Sony STARVIS ™ -sensor med Full HD 1080p med upp till 60 bilder per sekund. Spela in flytande videor i en bred 139° -vinkel. STARVIS-bildsensorn säkerställer att din bilkamera fångar viktiga detaljer även i svagt ljus. Native Parking Mode med inbyggd spänningsmonitor för att skydda ditt bilbatteri (kabel för kabelanslutning ingår ej). Med den kostnadsfria BlackVue Cloud-tjänsten kan du kontrollera din bil var som helst och när som helst.

Wi-Fi, valfri LTE och GPS som tillval
Wi-Fi: låter dig ansluta till din BlackVue med en smartphone eller surfplatta. Med Wi-Fi kan din BlackVue också ansluta till BlackVue Cloud via valfri hemma eller mobil Wi-Fi-hotspot (router).
Valfri LTE: anslut LTE-anslutningsmodulen * som tillval via USB-porten för Cloud LITE.
(*) SIM-kort ingår inte.

Valfri GPS: visualisera din bils position på kartan under videouppspelning och överlagringshastighet på videor (kan döljas i inställningarna). GPS ingår i LTE-M-modulen eller köps som extra tillbehör.

Native Parking Mode
12v strömkabel som standard
590x-serien levereras med en standard 12v-strömkabel men ett extra tillbehör kan köpas för att ansluta kameran till ditt fordons säkringspanel för parkeringsläge. Tillbehör kallas: “CH-3P1 kabel för 590x”
DR590X-serien kan anslutas till fordonets säkringspanel för parkeringsläge. Bilkameran växlar automatiskt till parkeringsläge när fordonets tändning stängs av. Spänningsavstängning och timer kan ställas in i BlackVue-appen.
Stöd för tillbehör till parkeringsläge
DR590X-serien är också kompatibel med alla BlackVue-parkeringslägespaket och -batterier.

Inbyggd stöt- och rörelsedetektering
Märker automatiskt viktiga filer
Under körning upptäcker din BlackVue stötar och plötsliga förändringar i hastighet. När den är parkerad upptäcker den också rörelser *.
Använd filtren i BlackVue-appen och Viewer
Alla videor är taggade (Normal, Händelse, Rörelse av parkeringsläge eller tidsfördröjning), så att du enkelt kan hitta relevanta i BlackVue Viewer för Windows och Mac OS eller BlackVue-appen för Android och iOS.

BlackVue-appen (iOS, Android) och Viewer (Windows / Mac)
Hantera enkelt dina videofiler
Både BlackVue-appen och Viewer är gratis att ladda ner och använda. De låter dig enkelt ändra dina BlackVue-konfigurationsinställningar och bläddra igenom dina videor på ett intuitivt sätt.
Med BlackVue-appen ansluter du till din BlackVue i Wi-Fi för att komma åt filer och Live View för enkel installation och placering av din bilkamera.

Valfri GPS
Valfri GPS: visualisera din bils position på kartan under videouppspelning och överlagringshastighet på videor (kan döljas i inställningarna). GPS ingår i LTE-M-modulen eller köps som extra tillbehör.

Optimerad filhantering
Överskrivningsskydd för händelsefiler
Bilkameror spelar in i en loop men BlackVue DR590x-serien kan förhindra överskrivning av upp till femtio (50) händelsefiler (utlöses manuellt eller genom påverkan). Du kan välja att låta nya händelsefiler skriva över tidigare händelsefiler och därmed behålla de senaste femtio.
Adaptiv formatfri filhantering
Utvecklat av BlackVue, förbättrar detta filsystem inspelningsstabilitet och minskar behovet av formatering av microSD-kort, samtidigt som det ger dig flexibiliteten att ändra inspelningstidenhet (1/2/3 minuter) och kvalitetsinställningar.
Fel på SD-kort
Din BlackVue upptäcker så snart microSD-kortet misslyckas och varnar dig med en röstvarning “Kontrollera SD-kort”.

Hög bildhastighet för extra flytande videor
Fördelen med 60FPS-videoinspelning
Den framåtvända kameran spelar in extra flytande videor med 60 bilder per sekund och håller alla detaljer skarpa även i snabb action. Med 60 fps minskar rörelseoskärpa mycket jämfört med 30 fps. Det betyder att din BlackVue bättre kan fånga detaljer - som registreringsskyltar - även i snabbt rörliga föremål.
Obs 1: ju högre bildkvalitetsinställning, desto högre bithastighet och desto större filstorlek. En större storlek ökar den tid som krävs för att överföra en videofil via Wi-Fi.
Anmärkning 2: Remote Live View med BlackVue Over the Cloud påverkas inte av inställningarna för bildkvalitet och bildfrekvens.

BlackVue Cloud
Jag och min bil. Ansluten, LITE VERSION
Molnanslutning fungerar på samma sätt som för 750x- och 900x-serien, men funktionerna är mindre. För 590x-serier får du Live Image och Location Shot, Impact Notifications with Thumbnail Notifications. Du kan få molnanslutningsstatus, historik och få tillgång till molnens firmware-inställningar.

Övervakning av intelligent parkeringsläge
Det är möjligt med extra kabeldragningskabel (ingår ej) eller Power Magic-tillbehör. Njut av sinnesfrid att veta att din bil är under skydd när du är borta. BlackVue växlar automatiskt till parkeringsläge för att övervaka ditt parkerade fordon.
Tack vare videobuffert registreras också några sekunder innan som leder till utlösande händelser.

Vad ingår
Bilkamera DR590X-1CH 32 GB NORDIC
32 GB microSD-kort med adapter
12v strömadapter
Kabelklämmor
Extra självhäftande monteringskuddar
Snabbstartsguide

Specifikationer:
Färg / storlek / vikt: svart / bredd 118,5 mm x höjd 36 mm / 86 g
Kamera: STARVIS ™ CMOS-sensor (cirka 2,1 M pixel)
Betraktningsvinkel: Diagonal 139 °, horisontell 116 °, vertikal 61 °
Upplösning / bildfrekvens:
Full HD (1920x1080) @ 60fps
* Bildfrekvensen kan variera under Wi-Fi-streaming.
Videokodek: H.264 (AVC)
Videokomprimeringsläge: MP4
Sensor 3-axels accelerationssensor
Driftstemperatur: -20 ° C - 70 ° C
Tillämpning: BlackVue-applikation (Android 5.0 eller senare, iOS 9.0 eller senare)
 

8809352139596EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på