Weleda – Sensitive Facial Cream (känslig/torr hy), 30 ml

WeledaArtnr: WE011
(6) customer reviews

199 kr

Weleda – Sensitive Facial Cream (känslig/torr hy), 30 ml

Weleda Artnr: WE011
(6) customer reviews
SLUT I LAGER

Sensitive Facial Cream är en dag och nattkräm med ekologisk mandelolja som är extra mild och lugnande för torr och känslig hy. Ekologisk mandelolja tillsammans med plommonkärnolja gör huden mjuk och smidig och förbättrar dess naturligt skyddande funktioner. Huden blir återfuktad och känns mjuk och kan lättare stå emot yttre påverkan. Doftfri. Passar alla, särskilt känslig eller torr hy. 30 ml. Läs mer här!

199 kr

Tillfälligt slut

Beskrivning

Sensitive Facial Cream

Sensitive Facial Cream är en dag och nattkräm med ekologisk mandelolja som är extra mild och lugnande för torr och känslig hy. Ekologisk mandelolja tillsammans med plommonkärnolja gör huden mjuk och smidig och förbättrar dess naturligt skyddande funktioner. Huden blir återfuktad och känns mjuk och kan lättare stå emot yttre påverkan. Doftfri.

Vad gör den:
Den hjälper huden att förbättrar sina skyddande funktioner, reducerar fuktförlust, dämpar rodnad, stramhet och klåda. Den innehåller svag mjölksyra som är pH balanserande.

Användning:
Applicera över ansikte, hals och dekolletage varje morgon/kväll efter rengöring.
Denna är ett rikare alternativ till Almond Facial Lotion.

Passar:
Alla, särskilt känslig eller torr hy. Passar alla åldrar.

Fritt från:
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol
– Syntetiska doftämnen
– Genetiskt modifierade (GMO) ingredienser

Volym:
30 ml.

Sensitive Facial Care är en doftfri ansiktsserie speciellt framtagen för att vårda och skydda känslig hud, oavsett ålder. Ekologisk mandelolja hjälper huden att återfå sin naturliga balans och förbättra dess skyddande funktioner.

Weleda - Sensitive Facial Cream (känslig/torr hy), 30 ml 2

6 recensioner av Weleda – Sensitive Facial Cream (känslig/torr hy), 30 ml

  1. Åsa

    En mycket bra nattkräm för känslig hy. Tycker dock att huden blir lite för blank för att använda den på dagen.

  2. Anonym

    Denna krämen är perfekt att använda på kvällen då den är ganska fet. Den lugnar min torra och känsliga hud under natten och på morgonen är huden mjuk.Dessutom doftar den väldigt gott av mandel. 🙂

  3. karina

  4. Anonym

    Fantastisk creme. Använder den både som dag- och nattkräm och är mycket nöjd. Inga krypningar i min super känsliga hy. Huden blir mjuk och ser jämnare ut. Fräsch mild doft.

  5. Anonym

    Det här är en riktigt bra kräm för mig som har torr och lite känslig hy. Jag har ibland problem med finnar men sedan jag började använda den här har det blivit mycket bättre. Den hade fått en femma i betyg om det inte var för att jag nästan alltid behöver en olja eller ett serum under för att bli ordentligt återfuktad.

  6. Anonym

    Jag har alltid haft blandhy och provat mängder av olika prisklasser och varianter men inget har fungerat tillfredsställande. Nu när jag gått över till bara eko varor så har det varit svårt att hitta en kräm som fungerar. Men nu äntligen har jag hittat hem! Hela denna serie funkar utmärkt för mig men som tur är läste jag innan att vissa fått både mer finnar och torrare partier innan huden blev balanserad så även jag! Men jag stod ut och nu kommer jag inte byta märke då jag är supernöjd! Jag har hela serien med oljan som bas och sedan krämen till natten (vilket gör mig lite blank) och lotion till dagen som går in i huden fint och funkar utmärkt under mineral pudret. Jag har även haft lite gropig och röd hud vilket jag tycker har reducerats mycket så jag kan bara ge högsta betyg för hela serien!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser/INCI:
Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydrolyzed Beeswax, Prunus Domestica Seed Oil, Glycerin, Xanthan Gum, Lactic Acid.