Terranova Silica Complex

TerranovaArtnr: 40034

209 kr

Terranova Silica Complex

Terranova Artnr: 40034

Terranova´s Silica Complex innehåller kisel från bambuextrakt som är viktigt för produktionen av kollagen. Bambuextrakt är den bästa källan till kisel och innehåller så mycket som 70%. Silica Complex innehåller även Magnifood komplex som främjar effekten och synergin. 50 kapslar / räcker i 50 dagar. Läs mer här!

209 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Terranova Silica Complex

Terranova´s Silica Complex innehåller kisel från bambuextrakt som är viktigt för produktionen av kollagen. Bambuextrakt är den bästa källan till kisel och innehåller så mycket som 70%. Silica Complex innehåller även Magnifood komplex som främjar effekten och synergin.

Dosering vuxna: 1 kapsel till mat 1 gång per dag.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll i glasburk: 50 kapslar som räcker i 50 dagar.

1 kapsel innehåller:
Magnifood komplex* 450 mg
innehåller
Nässelblad [Urtica Dioica] (PhytoFRESH) 100 mg
Nyponpulver [Rosa canina] 100 mg
Pumpafröpulver [Cucurbita pep] 100 mg
Åkerfräken [Equisetum arvense] (PhytoFRESH) 50 mg
Persiljeblad [Petroselinum crispum] (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg
Kisel (från bambuextrakt) [Bambusa vulgaris] 150 mg: 75% kisel)
Vegetabiliskt kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa) 118 mg

Vad är Magnifood komplex*?

Alla Terranovas kosttillskott är växtbaserade och innehåller inga tillsatser, syntetiska fyllnadsmedel, sötningsmedel eller bindemedel. Istället används växter, örter och bär som utfyllnad.

Magnifood är ett synergi komplex bestående av färskt, frystorkade och ekologiskt odlade växter. På detta sätt, bevaras den biokemiska strukturen hos den torkade växten och liknar i praktiken den ursprungliga färska växten, men i en mer koncentrerad form. Blandningen är unikt framtagen för varje produkt som en tillsatts (40-60% av kapsel volymen) för att skapa en rejäl ”magnifikation” av effekten på de övriga näringsämnena i produkten. Magnifood tjänar således som en synergist, och ger bättre upptag, biotillgänglighet och effekt av produktens näringsämnnen. Det ger även ett brett utbud av fytonäringsämnen.

Deras PhytoFRESH system garanterar att de flesta örterna och växterna är frystorkade, vilket bevarar deras bioaktivitet. Phytofresh är en metod där man direkt efter skörd fryser ner den färska plantan, frukten eller örten till mycket låg temperatur. Därefter frystorkas materialet med en unik metod som tar bort 100% av allt vatten.

Om innehållet:

Nässelblad – brännässla är en utmärkt källa för vitaminer och spårämnen. Den innefattar i synnerhet kalcium, magnesium, bor och järn. Nässla är känd för att ge näring och lyster åt hud och hår.

Nypon – nypon är känd för sitt rika C-vitamin innehåll.

Åkerfräken – är en kraftfull läkeört som är rik på kiselsyra, som stödjer hår, hud och nagelhälsa.

Pumpafrön – Pumpafrön är en av de rikaste naturliga källor för zink. De har också en hög halt av andra stödjande näringsämnen, såsom magnesium och järn.

Persilja (blad) – persilja är en källa till B-vitaminer (särskilt folat) och innehåller olika näringsämnen som förbättrar funktionen och aktiviteten hos vissa B-vitaminer. Persilja är även en källa till kalium, magnesium, kalcium, vitamin C och järn.

Bambuextrakt är den bästa källan till kisel (silica) och innehåller så mycket som 70%.

Tillverkare: Terranova, England.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Terranova Silica Complex”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser: Magnifoodkomplex (innehåller nässelblad, nyponpulver, pumpafröpulver, åkerfräkenskott, persiljeblad, kisel (bambuextrakt). Vegetabiliskt kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa).