Terranova Organic Omega 3-6-7-9

TerranovaArtnr: 40031
(1) customer review

299 kr

Terranova Organic Omega 3-6-7-9

Terranova Artnr: 40031
(1) customer review

Terranova´s Organic Omega 3-6-7-9 är en högkvalitativ, balanserad, certifierad ekologiskt fullspektrum omega olja från växtriket med essentiella fettsyror från linfröolja, hampaolja, olivolja, gurkörtsolja, riskliolja och havtornsolja. En ypperlig olja för dig som är vegetarian, vegan eller helt enkelt önskar en blandning av växtbaserade fettsyror. 250 ml olja i mörk glasflaska. Läs mer här!

299 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Terranova Organic Omega 3-6-7-9

Terranova´s Organic Omega 3-6-7-9 är en balanserad, certifierad ekologiskt fullspektrum omega olja från växtriket med essentiella fettsyror från linfröolja, hampaolja, olivolja, gurkörtsolja, riskliolja och havtornsolja. En ypperlig olja för dig som är vegetarian, vegan eller helt enkelt önskar en blandning av växtbaserade fettsyror.

Dosering vuxna: 1-3 tsk dagligen på sked, på mat, i smoothies eller i dressing.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll i glasflaska: 250 ml som räcker 50 till 16 dagar beroende på dosering.

1 tsk (5ml) innehåller ca:
Linfröolja (ekologisk) 66%
Hampfröolja (ekologisk) 20%
Olivolja (ekologisk) 8%
Gurkörtsolja (ekologisk) 3%
Havtorn fruktolja (ekologisk) 2%
Riskliolja (ekologisk) 1%
varav:
Omega 3 39,2%
Omega 6 24,3%
Omega 7 0,4%
Omega 9 21,2%
Tokoferolextrakt (antioxidant) 0,06 %

Ingredienser: Linfröolja, hampfröolja, olivolja, gurkörtolja, havtornfruktolja, riskliolja.

Om innehållet:

Ekologisk linfröolja – Lin är särskilt rik på omega-3 fettsyror och alfa-linolensyra och är därför idealisk för att kompensera för maten som innehåller stora mängder omega-6-fettsyror.

Ekologisk hampafröolja – hampafröolja är en av de bästa vegetabiliska källor till omega-3-fettsyror. Den har dessutom en trevlig nötig smak.

Ekologisk olivolja – de flesta av fettsyrorna av olivolja är omega-9 mono-omättade fetter. Olivolja är rik på polyfenol antioxidanter.

Ekologisk gurkörtsolja – Gurkörtsolja innehåller mest gamma-linolensyra (GLA) av alla växter. Det är en mycket bra olja för bla. huden.

Ekologisk riskliolja – riskli är rik på antioxidanter och en mängd olika ämnen såsom tokotrienoler, tokoferoler och gamma oryzanol.

Ekologisk havtornsolja från frukt – oljan innehåller omega-7 fettsyran. Oljan innehåller också stora mängder polyfenoliska antioxidanter.

Alla Terranovas kosttillskott är växtbaserade och innehåller inga tillsatser, syntetiska fyllnadsmedel, sötningsmedel eller bindemedel.

Tillverkare: Terranova, England.

1 recension av Terranova Organic Omega 3-6-7-9

  1. Linda

    Superolja innehåller allt som jag som vegan önskar. Smakar helt ok.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser: Linfröolja, hampfröolja, olivolja, gurkörtolja, havtornfruktolja, riskliolja.