Sante – Mascara Big Lashes black, 10 ml

Sante NaturkosmetikArtnr: SA314
(11) customer reviews

159 kr

Sante – Mascara Big Lashes black, 10 ml

Sante Naturkosmetik Artnr: SA314
(11) customer reviews

Sante´s volymmascara Big Lashes är en naturlig, veganvänlig mascara med växtbaserade kolpigment. Fransarna får näring från ekologisk mandelolja och solrosolja. Mascaran ger volym till dina ögonfransar och ger en intensiv svart färg. Borstens smarta utformning gör att du enkelt även kan lyfta och forma mindre, finare ögonfransar. 10 ml. Läs mer här!

159 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Mascara Big Lashes

Sante´s volymmascara Big Lashes är en naturlig, veganvänlig mascara med växtbaserade kolpigment. Fransarna får näring från ekologisk mandelolja och solrosolja.

Vad gör den:
Santes mascara ger volym till dina ögonfransar och ger en intensiv svart färg. Borstens smarta utformning gör att du enkelt även kan lyfta och forma mindre, finare ögonfransar.

Färgbeskrivning:
Intensiv svart.

Passar:
Alla som vill ge ögonen en intensiv look. Kan även användas om du bär kontaktlinser.

Användning:
Mascaraborsten har fina borst som gör att den kan ta upp mer av mascaran och komma åt varje frans.

OBS!
Notera att man inte kan reklamera en mascara för att den smular, smetar eller inte sitter som önskat. Hur en mascara – oavsett priset – sitter är högst individuellt och vi kan därför inte garantera ett bra resultat. Däremot ska den ex. inte lukta illa, härsken eller ha en defekt/skadad förpackning.

Fritt från:
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol
– Syntetiska doftämnen
– Animaliska ingredienser
– Bismuth oxychloride
– Nanopartiklar

Volym:
10 ml.

11 recensioner av Sante – Mascara Big Lashes black, 10 ml

  1. Emily

    Denna mascaran är kanon! Borsten är ganska stor vilket gjorde mig skeptisk (trots att jag gillar stora borstar) men utformningen på den gör att den verkligen gör sitt jobb. Är väldigt petig med mina ögonfransar och brukar ägna ganska mycket tid åt mina fransar vilket kan resultera i spindelben och att fransarna klumpar sig men med denna kan jag dra flera gånger med resultatet långa fina fransar. Och mascaran håller hela dagen inget smul! Ett plus är att den är lätt att tvätta bort nästan allt försvinner med vatten vilket är mer skonsamt mot fransarna så att de inte slits. Rekommenderas då inte att ha när man ska bada men då kan man snabbt få bort den med vatten utan att vara helt svart under ögonen.

  2. Louise

    En mycket bra mascara för dig som gillar fransar med volym. Låt inte den stora borsten skämma dig. Man får snabbt in tekniken och fransarna får en härlig volym. Mascaran ger fransarna samma lyxiga känsla som förpackningen lockar med. Jag har länge letat efter en bra ekologisk mascara och känner att jag har hittat rätt med Sante – Mascara Big Catwalk Lashes. Rekommenderar den varmt!

  3. Jennie

    Den absolut bästa mascaran jag haft. Den ger outstading volym och håller bra hela dagen.

  4. Linn S

    Första intrycket av mascaran är att förpackningen känns väldigt billig och att formulan är väldigt kladdig. Dock så torkar den snabbt och om man inte gråter eller gnuggar ögonen håller den hela dagen. Går enkelt att tvätta bort med endast vatten och olja. Borsten är klumpig och ger ”spindelben” och jag brukar därför borsta igenom fransarna med en annan borste när de torkat.

  5. Alexandra

    Bästa eko mascaran jag testat! Den är grym!

  6. Iza

    ÄLSKAR! Första gången jag testade den var jag faktiskt inte nöjd då jag tyckte inte att den gav nog volym men gav den fler chanser och nu älskar jag den och får bra med volym! Undrar vad jag gjorde fel första gången….

  7. Elsa

    Jättenöjd! Jag har svårmålade ”liggande” fransar men med denna mascara blir de vackert böjda (använder aldrig ögonfransböjare) och jag är petig med att varje frans ska vara separerad och vill inte ha några klumpar även här får den högt betyg. Det enda som håller ner betyget från en femma är att jag skulle föredra en nättare topp på borsten. Gillade Maria Åkerbergs volymmascara men den hamnade lätt under ögonen medan den här sitter fint och ett stort plus för att den går att tvätta bort med bara vatten trots att den sitter så fint!

  8. Sandra

    Världen absolut sämsta borste. Blev helt chockad av hur stor och otymplig den var. Blev bara klet när jag försökte använda den. Som en stor skurborste. Förstår inte de höga betygen

  9. Therese S

    En superbra mascara. Borsten är väldigt stor och gör lite ont på ögonlocken om den stora delen är uppåt.
    Ger bra volym och är lättmålad. Lättvatt tvätta bort oxå!

  10. Maria

    Jag har raka långa men bleka fransar. Den här mascaran är lätt att bygga upp med flera lager utan att den klumpar. Ger bra svärta och stannar kvar länge på fransarna även i fuktigt (tål inte riktigt regn eller tårar) väder. MEN borsten är ENORM och formulan blöt så det blir lätt kladd på ögonlocken. Jag låter mascaran torka lite på borsten före applicering vilket underlättar för mig. Köp om du gillar stor borste och riktigt svart mascara.

  11. Emma (verifierad ägare)

    Den hamnar lätt på huden runt ögonen och om det regnar pyttelite eller fäller en tår så är det kört. Då är det mascara överallt annars förutom ögonfransarna 🙈 jag kan inte få det resultat jag önskar av en mascara, men bra svart färg och snäll mot mina eksem jag har runt ögonen.

    • Ellinor Lindström

      Hej Emma! Man behöver pröva sig fram i mascara djungeln innan man hittar rätt, då det ter sig olika för alla, precis som med konventionella mascaror. Min favorit när det kommer till naturliga mascaror är HIROs Bada Boom. 🙂

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser/INCI: Aqua (Water), Alcohol denat.*, Kaolin, Stearic Acid, Glycerin, Rhus Verniciflua Peel Wax, Pullulan, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hydrolyzed Jojoba Esters, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Oleate Citrate, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Trehalose, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Hydroxide, Palmitic Acid, Arachidic Acid, Parfum (Fragrance)**, Linalool**, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77268:1.

*från kontrollerad ekologisk odling. **naturligt i eteriska oljor.