SANTE – Eyebrow Pencil Ögonbrynspenna Brown #02, 1,4 g

Sante NaturkosmetikArtnr: SA128
(3) customer reviews

99 kr

brown.jpg
unnamed-300x300.png

SANTE – Eyebrow Pencil Ögonbrynspenna Brown #02, 1,4 g

Sante Naturkosmetik Artnr: SA128
(3) customer reviews

Sante Eyebrow Pencil 02 är en naturlig ögonbrynspenna som är mycket enkel att använda. Måla konturerna först, styla sedan med den praktiska borsten. Växtoljor och extrakt garanterar optimal hudvänlighet även för den känsliga. Kall mörkbrun nyans som passar mellan till mörkhåriga. 1,4 gram. Läs mer här!

99 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Sante Eyebrow Pencil 02

Sante Eyebrow Pencil 02 är en naturlig ögonbrynspenna som är mycket enkel att använda. Måla konturerna först, styla sedan med den praktiska borsten. Växtoljor och extrakt garanterar optimal hudvänlighet även för den känsliga.

Vad gör den: 
Santes ögonbrynspenna ger ett hållbart resulat. Ger snabbt dina ögonbryn den perfekta formen.

Färgbeskrivning:
Kall mörkbrun nyans som passar mellan till mörkhåriga.

Passar:
Mellan till mörkhåriga.
Dig med känslig hy.
Dig som har bråttom på morgonen.

Fritt från:
– Syntetiska färgpigment
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol
– Doftämnen

Vikt:
1.4 gram.

3 recensioner av SANTE – Eyebrow Pencil Ögonbrynspenna Brown #02, 1,4 g

  1. Anonym

    Älskar Sates ögonbrynspennor har denna och en för blont. De håller riktigt bra hela dagen och ser väldigt naturligt och snyggt ut. De är också enkla att använda och känna mjuka att ta på man behöver inte trycka så mycket för att det ska bli något.

  2. Emmelie L

    Jag är supernöjd med denna ögonbrynspenna till mina mörk-mörk-bruna ögonbryn (de är nästan svarta men inte kolsvarta). Pennan är dryg och lätt att använda det räcker med att dutta lite för ett bra resultat. Borsten på ena ändan är riktigt smidig.

  3. Anna

    Jättenöjd! Ger fin färg utan att kladda eller se ”streckigt! ut. Enda lilla minuset är att den känns lite hård så man får dra några gånger med pennan innan man får perfekt färg.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser/INCI:
Hydrogenated Jojoba Oil, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Canola Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glyceryl Caprylate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77163 (Bismuth Oxychloride).

*ekologiskt. **naturliga eteriska oljor.