Nattkräm från Akamuti / Olive & Avocado Night Cream

AkamutiArtnr: 20591
(3) customer reviews

189 kr

Nattkräm från Akamuti / Olive & Avocado Night Cream

Akamuti Artnr: 20591
(3) customer reviews

Helt naturlig dryg, tjock nattkräm för ansiktet baserad på hasselnötsolja, olivolja, avokadoolja, ekologiskt bivax, och lugnande kamomill. Återfuktar väl, särskilt lämpad för torr, känslig och mogen hy. Doftar ljuvligt av fruktig tangerine och Frankinsense. Doften kommer från eteriska oljor. Tjock kräm i 50 ml burk. Läs mer här!

189 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Olive & Avocado Night Cream

Denna härliga 100% naturliga nattkräm är perfekt för ”törstig” hud. Olive & Avocado Night Cream kombinerar proteinrik avokado med ekologisk olivolja och hasselnötsolja.

Nattkrämen är särskilt lämpad för normal, torr, känslig och mogen hud. Antioxidanter som ger maximal näring och rehydrering för att bibehålla en frisk lyster. Krämen är berikad med lugnande ekologisk kamomill olja, en skvätt fruktig tangerin och föryngrande frankinsense som gör att den doftar underbart. Den kan också användas som dagkräm på mycket torr hud.

Rekommenderad hudtyp: Normal, torr, mogen och känslig.

Användning: Ta en liten klick och smörj in på rengjort ansikte. Lite räcker långt då den är dryg. Använd gärna en spatel istället för fingrarna i burken så håller krämen längre.

Innehåll/INCI: Hasselnötsolja (Corylus avellana), avokadoolja (Persea gratissima), ekologisk Extra Virgin Olivolja (Olea europa), ekologiskt bivax (Cera alba), Tangerine eterisk olja (Citrus reticulata), Kamomill eterisk olja (Matricaria Chamomilla), Frankinsense eterisk olja (Boswellia carterii). Innehåller *Limonen* Citronellol* Linalool* Geraniol* *naturliga ämnen som finns i eteriska oljor som känsliga personer kan reagera på. 50 ml i burk.

Förvaring: Håll borta från solljus. Håller i 6 månader efter öppnandet. Använd gärna spatel så håller krämen bättre.

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

3 recensioner av Nattkräm från Akamuti / Olive & Avocado Night Cream

  1. Karin

    En fyllig nattkräm med avocado som gör huden len och mjuk. Älskar den! Mycket prisvärd.

  2. Sara Runesson

    Jag har känslig och lite torr hy och ville ha en extra vårdande nattkräm. Tyvärr var den nog lite i fetaste laget för mig tycker inte riktigt att den sjunker in i huden och gillar inte att den blir klumpig (ganska säker på att det är bivaxet). Helt enkelt inte riktigt för mig även om den säkert är riktigt vårdande och bra om man är riktigt torr!

  3. Hans

    Har haft problem med torrt ansikte och denna har hjälpt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.