ImseVimse – Ekologiska Tvättlappar Ansikte Pastel Hoops 3-pack

ImseArtnr: 30547

189 kr

Imsevimse-Tvattlappar-ansikte-300x300.png
ekologiska-tvattlappar-bomullsflanell-imsevimse-12-p-lavender-lila-1-300x300.jpeg

ImseVimse – Ekologiska Tvättlappar Ansikte Pastel Hoops 3-pack

Imse Artnr: 30547

Ekologiska, miljövänliga, tvättbara och återanvändbara face wipes / tvättlappar i ekologisk bomull. Den ena sidan består av mjuk och skonsam bomullsjersey. Den andra sidan är gjord i bomullsfrotté som har en exfolierande effekt och ger en huden ökad lyster och mjukhet. Tvättas i maskin på 60 grader. Torktumla på låg värme eller häng upp för att torka. 3 stycken. Läs mer här!

189 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Ekologiska Tvättlappar Ansikte / Face Wipes

Dessa underbara face wipes är perfekta för ansiktsvård. Den ena sidan består av mjuk och skonsam bomullsjersey. Den andra sidan är gjord i bomullsfrotté som har en exfolierande effekt och ger en huden ökad lyster och mjukhet. Består av 100% ekologisk bomull.

Imses ansiktstvättlappar är tvätt- och återanvändbara och utmärkta till ansiktsrengöring, sminkborttagning eller för att skapa välbefinnande genom att blöta den med varmt vatten och ha över ansiktet.

Ansiktstvättlapparna är kvadratiska.

Storlek: 22,5 cm hög och 22,5 cm bred.

Antal: 3 st.

Färg: Pastell.

Skötselråd: Tvättas i maskin på 60 grader. Torktumla på låg värme eller häng upp för att torka. Använd inte sköljmedel!

Material: Ekologisk certifierad bomull enligt Control Union Certification. Ekologisk bomull är bomull odlad helt utan kemiska gödnings- eller bekämpningsmedel vilket är bättre för människors hälsa såväl som naturen. Den ekologiska bomullen skiljer sig från den konventionella bomullen i många avseenden och skillnaden börjar redan på fiberstadiet. Certifierad enligt OEKO-TEX standard 100. OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Oeko-Tex täcker själva produktionsprocessen och inkluderar efterbehandlingar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ImseVimse – Ekologiska Tvättlappar Ansikte Pastel Hoops 3-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras.