Evolve Bio-Retinol Gold Face Mask, 60 ml

Evolve Organic BeautyArtnr: EB979

399 kr

EB979-evolve-organic-beauty-skincare-bio-retinol-gold-face-mask-300x300.png
EB979-evolve-organic-beauty-skincare-bio-retinol-gold-face-mask-1-300x300.png
EB979-evolve-organic-beauty-skincare-bio-retinol-gold-face-mask-2-300x300.png
EB979-evolve-organic-beauty-skincare-bio-retinol-gold-face-mask-3-300x300.png
EB979-evolve-organic-beauty-skincare-bio-retinol-gold-face-mask-4-300x300.png

Evolve Bio-Retinol Gold Face Mask, 60 ml

Evolve Organic Beauty Artnr: EB979

Bio-Retinol Gold Face Mask är en ansiktsmask som motverkar tecken på åldrande samtidigt som den återfuktar din hud och ger huden lyster. Denna guldmask är certifierat ekologiskt och passar alla hudtyper, särskilt de med torr eller åldrande hud. Den är full av underbara naturliga ingredienser som ger din hud den vård och kärlek den förtjänar. 60 ml. Läs mer här!

399 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Evolve Bio-Retinol Gold Face Mask

Bio-Retinol Gold Face Mask är en glamorös, ekologisk gyllene ansiktsmask som motverkar tecken på åldrande samtidigt som den återfuktar din hud. Masken innehåller ett naturligt retinolliknande växtextrakt som fungerar på huden med samma föryngringsfördelar och cellulär förnyelse som retinol men utan irritationen som vissa retinolbaserade produkter kan orsaka. 85,1% ekologiska ingredienser. Doftar bärigt.

Vad gör den:
Denna ansiktsmask av guld hanterar torrhet, tecken på åldrande och exfolierar försiktigt så fungerar bra för alla hudtyper, särskilt de med torr, kombinerad och åldrande hud. Det är också den perfekta produkten att få som en lyxig present – för vem vill inte ha en guldmask!

Aktiva ingredienser:

  • Bidens Pilosa är ett naturligt retinolliknande växtextrakt från som arbetar på huden för att ge samma föryngring och cellulära förnyelsefördelar som retinol, men utan irritation.
  • Ekologisk nyponolja är rik på essentiella fettsyror omega-6 och omega-3. Oljan hjälper till att bekämpa tecken på åldrande och ger huden näring. Nyponolja främjar även cellulär förnyelse och förbättrar utseendet på ärr.
  • Arganolja är rik på vitamin E och fettsyror som ger hud en ungdomlig glöd. Det är inte bara mycket fuktgivande utan absorberas också lätt. Arganolja hjälper också till att förbättra hudens elasticitet och gör att den känns fyllig och mjuk.

Användning:
Vi rekommenderar att du använder den här produkten två gånger i veckan beroende på din hudtyp. Om du har en mer känslig hud kan du använda den en gång i veckan. Applicera ett tjockt lager av masken på torrt ansikte efter att du har rengjort huden. Var försiktig runt ögonen. Låt vara i 5-10 minuter. För att ta bort, tillsätt helt enkelt vatten för att förvandla guldmasken till en mjölkaktig konsistens och skölj sedan av. Efteråt kan du smörja in ansiktet med fuktighetskräm. Var försiktig så att du inte får vatten i burken eftersom det kan förstöra din masks konsistens.

Passar:
Kan användas på alla hudtyper men speciellt bra för torr, kombinerad och åldrande hud.

Fritt från:
– Petroleumbaserade ingredienser
– Animaliska ingredienser
– Pesticider och ftalater
– Syntetiska doftämnen

Volym:
60 ml.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Evolve Bio-Retinol Gold Face Mask, 60 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser/INCI:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin**, Kaolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Mica, Titanium Dioxide (CI77891), Silica, Iron Oxide (CI77491), Sucrose Laurate, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Parfum (Naturally derived Fragrance), Bidens Pilosa Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Tocopherol, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate, Tin Oxide.

*Ingredienser från ekologiskt jordbruk.
**Tillverkade med ekologiska ingredienser.