Eterisk Patchouliolja från Crearome

CrearomeArtnr: 10790

109 kr

Eterisk Patchouliolja från Crearome

Crearome Artnr: 10790

Patchouli anses vara ett afrodisiakum och är allmänt upplyftande. Framförallt är det en omtyckt doft i parfymer och oljor. Använd till hudolja, till massageolja eller i hemmet för en ren och sinnlig atmosfär. 10 ml glasflaska. Läs mer här!

109 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Ekologisk Patchouli eterisk olja

Patchouli olja för sinnet till 70-talet. Det anses vara ett afrodisiakum, då det är en allmänt upplyftande olja. Framförallt är det en omtyckt doft i hudvård. Doften har varma, kryddiga undertoner med en frisk toppnot.

  • Tillsätt några droppar i din favorit basolja; tex jojoba-, mandel- eller aprikoskärnolja, eller i en mer exklusiv olja som arganolja eller kameliaolja. Använd sedan på kroppen som en väldoftande, återfuktande kroppsolja. 2-3 droppar till 10 ml olja räcker.
  • Patchouli sägs lyfta sinnet och dess rika arom är stimulerande och ger mysfaktor i hemmet i tex. en aromalampa. Tillsätt vatten i skålen, ca 6 droppar i vattnet och tänd ljuset under. Doften lyfter upp i mindre doser men kan även ha en sövande effekt vid större doser.
  • Patchouli maskerar oönskade dofter vilket kan vara av fördel i tex. en garderob eller i badrummet.

Förvaring: Förvara svalt och mörkt.

Ingredienser/INCI: 100% ekologisk Patchouli eterisk olja (Pogostemon cablin) från torkade blad.

Ursprungsland: Indien.

Leverantör: Crearome, Sverige. De erbjuder kontrollerad svensk naturkosmetik vars kroppsprodukter ger kvalite, njutning och miljövänlighet.

Säkerhet med eteriska oljor:
*Eteriska oljor kräver i princip alltid utspädning innan användning på hud, textilier och andra material, några få droppar räcker långt. *Undvik kontakt med ögon och slemhinnor, kan orsaka allvarlig ögonirritation. *Det är viktigt att veta exakt vilka oljor som är ok att använda för barn, vid sjukdom, graviditet och amning. Många är inte det. *Ett enkelt hudtest rekommenderas vid misstanke om överkänslighet. *Eteriska oljor ska aldrig förtäras i koncentrerad form, livshotande! *Citrusoljor som exempelvis bergamott, citron, grapefrukt och lime gör huden ljuskänslig. Undvik starkt solljus och solarium under minst 24 timmar efter applicering på huden. *Varje flaska ska ha en droppinsats för säker dosering. *Förvara eteriska oljor utom syn- och räckhåll för barn. *Förvara oljan mörkt, svalt och lufttätt för att minimera oxidation.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Eterisk Patchouliolja från Crearome”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser/INCI: 100% ekologisk Patchouli eterisk olja (Pogostemon cablin) från torkade blad.