Ekologisk kallpressad Jojobaolja från Akamuti

AkamutiArtnr: 20450
(1) customer review

189 kr

JOJO100-Akamuti-Organic-Jojoba-Golden-Oil-100ml-300x300.jpg
jojoba-leaf-and-fruit-300x200.jpg

Ekologisk kallpressad Jojobaolja från Akamuti

Akamuti Artnr: 20450
(1) customer review

Jojobaolja är en lugnande och mjukgörande olja som skyddar naturligt för både kropp och ansikte. Den är bra för mogen hy, torr hy och även för fet hy för den återställer balansen hos den feta hyn. Jojobaolja är utmärkt för torrt, skadat och slitet hår som hårinpackning eller till klyvna toppar. Skyddar mot väder och vind och har solskyddsfaktor 4. 100 ml. Läs mer här!

189 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Kallpressad Ekologisk Jojobaolja

Jojoba är en lugnande olja som skyddar naturligt. Den är givande för mogen hy, torr hy och även för fet hy då den återställer balansen hos den feta hyn. Jojobaolja är antibakteriell, balanserar talgproduktionen och kan hjälpa vid både underproduktion (torr, lättirriterad hy) och överproduktion (acne, fet hy) av hudfett. Oljan är närande för både kropp och ansikte.

  • Jojobaolja är också bra för torrt, skadat och slitet hår.
  • Passar alla hudtyper – även känsliga och fetare hy.
  • Går utmärkt att ta bort make up med.
  • Kan lindra problemhud med acne.
  • Har solskyddsfaktor 4.
  • Har en läkande och skyddande effekt på huden; bra vid kliande hy.
  • Skyddar mot åldrande och förebygger rynkor.
  • En bra olja vid problem som seborré och mjäll.
  • Skön som badolja.

Hårinpackning: Smörj in hårbotten och låt verka ca 30 min. Tvätta sedan håret. Obs! ta först lite schampo sedan vatten, annars är det svårt att få bort. Välj helst ett naturligt schampo dvs. ett schmapo utan skadliga kemikalier som SLS för det torkar ut ännu mer. Det går även bra att ta lite olja direkt på hårtopparna. En populär hårolja då den sägs ge glans och volym.

Ett tips: är att blanda i några droppar av eterisk olja om du vill att det ska lukta gott.

Innehåll/INCI: 100% kallpressad ekologisk gyllene Jojobaolja/100% Simmondsia chinensis oil. Ursprungsland: Argentina. Förvaras mörkt och svalt.

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

1 recension av Ekologisk kallpressad Jojobaolja från Akamuti

  1. Anonym

    Väldigt bra jojobaolja.Vid leverans av denna olja från Fushi och Akamuti så visade sig Akumuti att ha bättre kvalitet.Båda oljorna fungerar i bruket mot mjäll och håret känns frisk efter användning.Alla oljorna var fina vid leverans.En av dem från Fushi hade möglat i botten ett en månad. Jag hade ett uppehåll i bruket av anledning till små sår i händerna som gick upp vid varje måltid innan bruk av plåster.En Fushi flaska hade då möglat i botten med ett tydligt tjockt vitt nät.Akamutiflaskan hade hälften använts av och den var fortfarande felfri runt en månad efter bruk.Detta kan var tur/otur det återstår att se vid nästa beställning av Akamuti oljan.Vid bruk emot mjäll så kan det krävas användning varannan dag tills mjället är borta.Jag kan få tillbaka mjäll under dag 4 möjligtvis dag tre. Att då bruka oljan.I detta fallet så hade jag 30 tea tree oljedroppar i 50 milliliter jojobaolja.Normalt sätt kanske man ska hälla 8 droppar om det finns några risker med större mängder vet jag inte. Detta satt i hårbotten runt en timme sedan det är väldigt svårt att få bort det kommer inte av kroppen förens man drar av det med något som en handduk.Detta kan även fungera mot acne sedan min acne kan ha haft en mindre minskning. Detta kan vara inbillning men det ser något mindre ut.

  2. Malin

    Perfekt olja till mig med aknebenägen hy huden känns så mjuk och funkar toppen vid akne utan att förvärra något.

  3. Karin

    Så himla bra olja som återfuktar och lugnar utan att göra huden för fet och finnig. Jag har använt denna då jag haft finnar och känslig hud och den fungerar verkligen antiinflammatoriskt. Har den alltid i badrumsskåpet.

  4. Malin

    En jättebra olja som funkar till hela kroppen, även till sminkborttagning. Är glansig i ansiktet, men denna oljan har hjälpt med detta också!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.