Eco Cosmetics – Wash Ansiktstvätt med Grönt Te (Fet hy), 125 ml

Eco CosmeticsArtnr: EC002
(5) customer reviews

109 kr

Eco Cosmetics – Wash Ansiktstvätt med Grönt Te (Fet hy), 125 ml

Eco Cosmetics Artnr: EC002
(5) customer reviews

Eco Cosmetics – Wash Ansiktstvätt är en uppfriskande rengöringsgel som rengör utan att torka ut huden. Grönt te och vinbladsextrakt är rika på antioxidanter vilka tonar och skyddar huden. Denna rengöringsgel innehåller även Echinaceaextrakt och Olivbladsextrakt vilka normaliserar hudens talgkörtlar och motverkar infektioner. Rengöringen passar oren och fet hy. 125 ml. Läs mer här!

109 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Eco Cosmetics Wash Ansiktstvätt med Grönt Te

Wash Ansiktstvätt är en uppfriskande, prisvärd rengöringsgel för ansiktet som rengör utan att torka ut huden.

Grönt te och vinbladsextrakt är rika på antioxidanter vilka tonar och skyddar huden. Den innehåller även echinaceaextrakt och olivbladsextrakt vilka normaliserar hudens talgkörtlar och motverkar infektioner. Behaglig doft från eteriska oljor.

Passar: Rengöringen passar oren och fet hy.

Volym: 125 ml.

Innehåller inte: PEG, SLS eller parabener, petroleum-, paraffin- eller silikonderivat, syntetiska färgämnen, syntetiska dofter och konserveringsmedel.

Tillverkare: Eco Cosmetics, Tyskland.

5 recensioner av Eco Cosmetics – Wash Ansiktstvätt med Grönt Te (Fet hy), 125 ml

  1. Anonym

    Skön rengöring som löddar härligt fräsch doft tar bort makeup effektivt och är mycket prisvärd!

  2. Anonym

    Jag gillar doften och den funkar bra som basrengöring. Verkligen prisvärd!

  3. Anonym

    Otroligt prisvärd fungerar för oren och känslig hy. Lämnar inte oljig hinna istället mjukhet och fukt. Jag använder den med min konjakssvamp och detta är den bästa rengöringen för min akne hittills. Doftar dessutom bäst av alla ekologiska produkter! Har tidigare använt produkter från Suki och John Masters.

  4. Kathrin

    Löddrar bra och har en mild god doft som jag tycker är ganska typisk för eco cosmetics produkter. Tycker även att den är väldigt dryg man behöver bara en väldigt liten mängd. Jag upplever att den är ganska uttorkande i alla fall för min hud som jag skulle säger är varken särskilt torr eller fet. Kan dock funkar bra om man har lite fetare hud.

  5. Anonym

    Jag tycker den är helt okej. Inte lika lätt att rengöra med som med skum-rengöring. Alltid lite jobbigt med tub när man ska tvätta bort smink. Man blir ju så att såga lite ”blind” när man börjar tvätta och behöver man ta mer så är det lite meckigt.Men jag tycker det väger upp att veta att jag har en naturligare rengöring och att tvätta lite extra kan det vara värt. inte haft npgra bakslag med hyn heller efter jag började använda den. Så den gör sitt jobb och är faktiskt billig!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser/INCI:
Aqua, Coco Glucoside, Vitis Vinifera Leaf Extract*, Olea Europaea Leaf Extract*, Glycerin, Alcohol, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Camelia Sinensis Extract*, Echinacea Purpura Extract*, Citric Acid, Parfum, Sodium Citrate, Limonene.

*Ekologiskt certifierad.

97% av de växtbaserade ingredienserna är ekologiska