Dr Sannas Fotbalsam med Ringblomsextrakt, 75 ml

Dr SannasArtnr: 30942
(2) customer reviews

199 kr

Dr Sannas Fotbalsam med Ringblomsextrakt, 75 ml

Dr Sannas Artnr: 30942
(2) customer reviews

Dr Sannas ekologiska fotkräm mjukgör och skyddar torra fötter med bla. kokosolja, sheasmör och extrakt från ringblomma. Krämen lämnar fötterna lena som silke och har en upplyftande doft av tall, lavendel och eukalyptus. Passar alla. 75 ml i tub. Läs mer här!

199 kr

Få kvar

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Fotbalsam

Dr Sannas ekologiska fotkräm mjukgör och skyddar torra fötter med en upplyftande doft av tall, lavendel och eukalyptus. Kombinationen av olika fettsyror och fuktgivare hjälper den till att återfukta huden på djupet och fötterna blir lena som silke. Ringblomsextrakt har sedan urminnes tider använts för att motverka hudsprickor.

Vad gör den:
– Kokosolja absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper.
– Laurinsyra, kaprylsyra och kaprinsyra är fettsyror som skyddar huden med sina naturliga antimikrobiella egenskaper.
– Sheasmör innehåller höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener vilket gör sheasmör till en mycket effektiv mjukgörare och skyddar huden mot uttorkning.
– Extraktet från ringblomma innehåller blommornas bioaktiva ämnen som verkar lindrande och stimulerar hudens läkeprocesser.
– Probiotika är bra för mycket, det förhindrar bakterietillväxt i produkten och hjälper till att hålla en god mikroflora på huden. Det har också lugnande egenskaper på irriterad hud.

Passar:
Alla.

Användning:
För bästa resultat smörj in fotbalsam dagligen på nytvättade fötter.

Hållbarhet:
24 månader.

Fritt från:
-Parabener
-Mineraloljor
-SLS
-Syntetiska ämnen

Volym:
75 ml.

2 recensioner av Dr Sannas Fotbalsam med Ringblomsextrakt, 75 ml

  1. Fredrik

    Min fotsvamp som jag inte lyckats bli av med försvann efter fyra veckor med daglig välgörande balsam… fantastiskt, är tacksam och positivt överraskad

    • Ellinor Lindström

      Åh wow, roligt att höra att den fungerar så bra Fredrik! 🤗💚

  2. s.n.olsson (verifierad ägare)

    Har inte hunnit använda den jättemycket men än så länge känns den sjukt bra. Och man behöver verkligen inte mycket, så känns som den kommer räcka länge! Är mycket nöjd.

    • Ellinor Lindström

      Roligt att höra! Tack för din recension 🤗

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Cocos nucifera oil*, Butyrospermum parkii butter*, Carthamus tinctorius seed oil*, Glycerin*, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Myrica cerifera fruit wax, Lactobacillus ferment, Sodium dehydroacetate, Acacia senegal gum, Calendula officinalis flower oil*, Xanthan gum, Tocopherol, Eucalyptus radiata leaf/stem oil*, Lavandula angustifolia oil, Pinus sylvestris leaf oil*, Malic acid, Helianthus annuus seed oil, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Limonene**. * ekologisk, ** ingår i eterisk olja.