Dr Mercola Fermented Broccoli Sprouts

Dr MercolaArtnr: 10713
(1) customer review

389 kr

Dr Mercola Fermented Broccoli Sprouts

Dr Mercola Artnr: 10713
(1) customer review

Broccoligroddar är en av de mest hälsosamma saker som vi kan äta. Dr Mercola har i denna produkt blandat fermenterade ekologiska broccoligroddar och ekologisk broccoliplanta. Med båda får du alla viktiga föreningar från hela broccolin. Fermenteringsprocessen gör att en del av glucoraphaninet omvandlas till sulforafan. 30 vegetabiliska kapslar som räcker i 30 dagar. Läs mer här!

389 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Fermented Broccoli Sprouts

Broccoligroddar är en av de hälsosammaste saker som vi kan äta. Dr Mercolas har i denna produkt blandat fermenterade ekologiska broccoli groddar och ekologisk broccoliplanta. Med båda får du alla viktiga föreningar från hela broccolin. Fermenteringsprocessen gör att en del av glucoraphaninet omvandlas till sulforafan.

Dosering vuxna: 1 kapsel per dag.

Näringsinnehåll per 1 kapsel:
Ekologiskt broccoligroddpulver 400 mg
Ekologiskt broccolipulver 100 mg
varav Sulforafan 140 mcg
varav Glucoraphanin 350 mcg
varav Myrosinase 105 mcg

Ingredienser: Broccoligroddar i pulverform, broccoli i pulverform, vegetabilisk kapsel (pullulan). Broccoligroddarna och broccolin är ekologiskt odlade, de torkas försiktigt på låg värme och mals till pulver. Innehåller inga onödiga tillsatser, bara broccoli.

Innehåll burk: 30 kapslar.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur.

Tillverkare: Dr Mercola, USA.

1 recension av Dr Mercola Fermented Broccoli Sprouts

  1. Jenny (verifierad ägare)

    Har använt dessa i tre veckor för att få hjälp med att bryta ner östrogen för att få bort akne. Efter en veckas användning har jag inte fått akne och har inte gjort några andra förändringar så stor att det är dessa som hjälpt mig. Kan verkligen rekommendera att testa för de som har problem med akne, framför allt på hakan som är hormonellt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.