Cordyceps 8:1 från Dragon Herbs

Dragon HerbsArtnr: 10392

489 kr

Cordyceps-300x521.jpg
10392_2-300x201.jpg
cordyceps2-300x500.jpg

Cordyceps 8:1 från Dragon Herbs

Dragon Herbs Artnr: 10392

Dragon Herbs har studerat odling av Cordyceps i över tjugo år och har skapat en högkvalitativ, veganodlad Cordyceps. Den görs till ett extrakt med koncentrationen 8:1 (8 gånger starkare än hel svamp). Corpyceps när både Yin och Yang energi vilket är väldigt ovanligt så den anses balanserande. Den tonifierar även Qi. Denna variant är Cordyceps mycelium. 100 kapslar. Läs mer här!

489 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Cordyceps

Cordyceps odlas i Kina där mycelet får växa i en näringsrik buljong i stället för genom en larv. Svampen torkas och mals sedan till ett pulver och sedan läggs den i kapslar. Den görs till ett extrakt med koncentrationen 8:1 (8 gånger starkare än hel svamp).

Dragon Herbs har studerat odling av Cordyceps i över tjugo år och har skapat en högkvalitativ, veganodlad Cordyceps. Man har utfört tester och sett att odlad cordyceps innehåller alla de aktiva ämnena som finns i vild cordyceps.

Denna variant är Cordyceps mycelium. Det är en potent källa till cordycepin, den huvudsakliga aktiva beståndsdelen i Cordyceps.

Cordyceps är mycket uppskattad som ört av träningsintresserade då den har positiva egenskaper vad det gäller energiproduktion och uthållighet. Enligt kineserna innehåller Corpyceps både Yin och Yang energi vilket är väldigt ovanligt så den anses balanserande att dricka under långa perioder. Den tonifierar även Qi.

Dosering vuxna: 3 kapslar 1 – 2 gånger per dag.

Kontraindikationer: Använd ej under graviditet och amning.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll: 100 kapslar med 450 mg Cordyceps mycelium extrakt pulver i varje.

Koncentration:
8:1. 

Ursprungsland:
Kina

Leverantör: Dragon Herbs, USA.

Traditionell Funktion inom Kinesisk Medicin: Tonifierar Qi och ger näring till Jing* (båda Yin Och Yang). Stödjer njurar och lungor.

*Inom traditionell kinesisk medicin (TCM) talar man om ”De 3 Skatterna” som centrala begrepp för vårt välbefinnande – ett långt och lyckligt liv.

De 3 Skatterna är:
Jing – vår ursprungliga energi.
Qi – energin som cirkulerar och används i det dagliga livet.
Shen – vår själ eller ”visdomssinne”.

När dessa tre är starka och i harmoni sägs människan befinna sig i ”hälsa bortom fara” och vara på god väg att leva ett långt, vist och lyckligt liv. Detta är grunden, enligt Taoisterna, för att kunna uttrycka vår fulla potential som människa.

Ett sätt att se på det är att likna vårt varande vid ett stearinljus;

Jing är själva stearinet – grundenergin som ger näring till de andra två.
Qi är veken – det som gör det möjligt för ljuset att brinna.
Shen är själva ljuset eller elden; det som lyser upp, sprider ljus och värme runtomkring sig samt hur starkt det brinner.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Cordyceps 8:1 från Dragon Herbs”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser: Cordyceps (Ophiocordyceps sinensis) i vegetabiliska kapslar*, rispulver, bambuextraktpulver och kalciumstearat. *vegetabiliska kapslar gjorda av vattenlöslig polysackarid som framställs genom fermentering. Vegan, utan konserveringsmedel och stärkelse.