Global Healing Ultimate Cellular Health

Global HealingArtnr: 10630
(3) customer reviews

1,359 kr

Global Healing Ultimate Cellular Health

Global Healing Artnr: 10630
(3) customer reviews

Ultimate Cellular Health är ett avancerat kosttillskott för cellhälsa som är fritt från tillsatser. Den innehåller en superb blandning av bioaktiva föreningar med Quercetin Phytosom, Immunell™ Nukleotider, Spermidin 3HCl, Trans-resveratrol, NADH (PANMOL®-NADH), Fisetin, NAD+, B6-vitamin P5P, Bio PQQ, Cu1 och spårmineraler. Varje ingrediens är uttänkt och av högsta kvalité. Glasburk med 60 kapslar som räcker i 30 dagar. En stor favorit hos Glimja. Läs mer här!

1,359 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Ultimate Cellular Health

Cellular Health är ett avancerat kosttillskott med fokus på cellulär hälsa, hälsosamt åldrande och att minska trötthet och utmattning. Produkten är fri från tillsatser, utfyllnadsmedel och är veganvänlig. Det är en allt-i-ett-formel som stöder NAD+-produktionen, skyddar telomererna och innehåller kraftfulla ingredienser.

Denna anmärkningsvärda blandning innehåller en symfoni av bioaktiva föreningar med Quercetin Phytosom, Immunell™ Nukleotider, Spermidin 3HCl, Trans-resveratrol, NADH (PANMOL®-NADH), Fisetin, NAD+, B6-vitamin P5P, Bio PQQ, Cu1 och spårmineraler. 

Dr. Ealy och Dr. Group har över 55 års erfarenhet av klinisk praxis, forskning och produktformulering och blev mycket nära vänner när de gick samman på ett världsomspännande uppdrag att tillhandahålla enkla och lätta lösningar för att läka kropp, sinne och själ.

Näringsmängd per 2 kapslar: 1070 mg av innehållet nedan, hur mycket av varje ingrediens är en recept hemlighet och delas inte.

Om innehållet:

  • Immunell TM är en unik källa till de fyra semi-essentiella nukleotiderna adenin, cytosin, guanin och uracil.
  • Fisetin är en naturlig flavonoid. Telomererna tenderar att förkortas med åldern, men genom att stödja telomerintegriteten bidrar man till att upprätthålla cellhälsan.
  • NADH, från PANMOL®-NADH, är en viktig ingrediens i denna formula. PANMOL® NADH är den biologiskt aktiva formen av vitamin B3 (niacin). NADH fungerar som ett biologiskt tändstift i människokroppen.
  • NAD+ (Nikotinamid-adenindinukleotid) är ett koenzym som spelar en avgörande roll i olika cellulära processer, inklusive energimetabolism och DNA-reparation. Det är som bränslet som driver dina celler. NAD+ stimulerar mitokondriernas produktion av energi (ATP). PANMOL®-NADH som ingår stöder direkt produktionen av NAD+.
  • Trans-resveratrol. Resveratrol är en av naturens mest kraftfulla antioxidanter.
  • Quercetin Fytosom är en flavonoid som visat sig ha antioxidantliknande egenskaper. Quercetin fytosom är quercetin bunden till fosfatidylkolin för att ge ett optimalt upptag.
  • BioPQQ® (pyrroloquinolin-kinondinatriumsalt) är en potent antioxidant.
  • Cu1 Koppar är en stark antioxidant som är viktigt för över 200 reaktioner i kroppen.

Dosering vuxna: 2 kapslar 1 gång per dag gärna på morgonen med mat.

Märk: Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.

Kan jag ta denna produkt tillsammans med andra Global Healing-produkter?

Ja, men det är bäst att vänta minst 2-4 timmar innan du tar några andra kosttillskott eller mediciner för att undvika eventuella interaktioner. Det rekommenderas inte att ta Supercharged C60 samtidigt som Ultimate Cellular Health.

Innehåll: Glasburk med 60 kapslar som räcker i 30 dagar.

Tillverkare:
Global Healing, USA.

3 recensioner av Global Healing Ultimate Cellular Health

  1. Stina

    Fantastisk produkt med ett imponerande innehåll! Märkbar effekt efter kort tid på bland annat hud och inre lugn.
    Väl genomtänkt produkt som kan göra massor för din hälsa!
    Mitt tips är köp den direktinget att fundera på! Passa även på att köpa Dragon Herbs Duanwood Reishi och Aurora Mega-Liposomal C-vitamin för bästa effekt när du ändå
    håller på.

  2. Maria

    Fantastisk produktefter en kur med dessa fantastiska tabletter kom hälsan och immunförsvaret tillbaka och jag kom ur deppressionen och fick kraft och energi igen. Sluta adrig att sälja dessa. De gör underverk! Mvh Maria

  3. Eva (verifierad ägare)

    Absolut fantastisk produkt! Kände direkt som att hjärnan blev ”uppkopplad”. Kommer fortsätta med dessa. Så väl värt pengarna trots att priset är högt.

    • Rahima Knutsson (verifierad ägare)

      Fint att höra Eva! Tack som delar 💚

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ingredienser: QUERCEFIT  (Quercetin fytosom från Sophora Japonica extrakt och fosfolipidkomplex från solros), Immunell, Trans-resveratrol (Polygonum cuspidatum), Fisetin (från Rhus succedanea,) NADH (PANMOL®-NADH), NAD+ (Nicotinamidadenindinukleotid), P5P (pyridoxal-5-fosfat), BioPQQ® (pyrroloquinolin-kinondinatriumsalt), Spermidine 3HCL (vetegroddsextrakt), Cu1 koppar (kuprousnikotinsyra), ekologiskt MCT pulver, kiselgur, Ormus mineraler (spårmineralblandning), vegetabiliska kapslar.