Bruns Products – Schampo Nr 02 Kryddig Jasmin för Torrt hår / Tjockt & Lockigt hår

Bruns ProductsArtnr: BRUS02
(3) customer reviews

155 kr

SH_02_300-300x300.png
SH_02_100-1-300x300.png

Bruns Products – Schampo Nr 02 Kryddig Jasmin för Torrt hår / Tjockt & Lockigt hår

Bruns Products Artnr:
(3) customer reviews

155 kr

Nollställ
Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

3 recensioner av Bruns Products – Schampo Nr 02 Kryddig Jasmin för Torrt hår / Tjockt & Lockigt hår

  1. Hanna

    Jag har tjockt, långt, lockigt hår med tunna strån och schampot passar bra. Håret blir verkligen rent och får inte någon sträv känsla. Håret får en massa fukt – perfekt för mitt torra hår då det framhäver lockarna. Tidigare blev håret bara rakt, nedtyngt och snabbt fett. Med detta schampo behöver jag bara tvätta en gång i veckan (!). Älskar doften som dröjer sig kvar i många dagar. Det som drar ner betyget är att jag får lite kli i hårbotten (beror troligtvis på parfymämnena).

  2. Emma Sjögren

    Jag älskar alla Bruns schampon (av de jag testat) men speciellt nr 02. Mitt torra, lockiga hår som alltid blir strävt av andra naturliga schampon blir inte det av Bruns schampo. De finns inga andra schampon som är så krämiga, trögflytande och som ger samma känsla av kvalité som det här schampot. Fast jag provar med andra märken emellanåt återkommer jag alltid till Bruns och helst nr 02 som också är bra för min hårbotten som har mjäll. Så självklart får det högsta betyg!

  3. Ida (verifierad ägare)

    Schampo nr2 funkar jättebra till mitt lockiga hår med tunna hårstrån som lätt blir antingen tort och frissigt eller lite platt och nedtyngt. Håret känns både återfuktat och får volym! Doften är ett extra +. Testat många naturliga schampon och balsam och Bruns produkter är verkligen på en ny nivå. Applicerar en klick balsam i topparna efter tvätt för att få lite mer definierade lockar.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.