PlanToys – Leksaksmat Glasstrutar

PlanToysArtnr: 30743

289 kr

leksaksmat-glasstrutar-med-stall-i-tra-plantoys-ice-cream-set-300x300.jpeg
leksaksmat-glasstrutar-med-stall-i-tra-plantoys-ice-cream-set-1-300x300.jpeg
leksaksmat-glasstrutar-med-stall-i-tra-plantoys-ice-cream-set-2-300x300.jpeg
leksaksmat-glasstrutar-med-stall-i-tra-plantoys-ice-cream-set-3-300x300.jpeg
PlanToys-Ice-cream-set-300x167.png

PlanToys – Leksaksmat Glasstrutar

PlanToys Artnr: 30743

Glasstrutar med ett ställ i trä. I setet kan man välja mellan chokladglass, vaniljglass eller jordgubbsglass och en topping för att skapa sin egen unika kombo. Tillverkad av gummiträd som inte längre går att använda för utvinning av gummi. Målad med giftfria färger. Från 3 år. Läs mer här!

289 kr

I lager

Passa på! Kampanjen tar slut om:
  • 1-3 Dagars Leveranstid
  • Nöjd-kund-garanti
  • Fri frakt över         

Beskrivning

Glasstrutar med ställ 

Ett mycket fint set med glasstrutar och ställ i trä från PlanToys. I setet kan man välja mellan chokladglass, vaniljglass eller jordgubbsglass och en topping för att skapa sin egen unika kombo. Kulorna går att stapla på varandra och flyttas enkelt runt med hjälp av glasskopan som har en träpigg för att fånga upp dem med.

I ställningen finns tre stycken stora hål för glasskulorna och fyra mindre hål för strutarna, toppingen och glasskopan. Perfekt för den lilla glassälskaren som vill bjuda sina vänner på en god glass. Det här setet kommer att hjälpa barnet att utveckla öga hand koordination, finmotoriken, sitt språk och sin fantasi.

Antal: 3 st glasskulor, 2 st strutar, 1 topping, 1 glasskopa och 1 ställ.

Ålder: Från 3 år och uppåt.

Storlek: Ställningen är 10 x 26 x 6 cm.

Träslag: Gummiträ massivt och plywood.

Material: Tillverkad av gummiträd som inte längre går att använda för utvinning av gummi. Målad med giftfria färger. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.

Fakta: Tillverkad av gummiträ och målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. De vattenbaserade färgerna är säkerhetscertifierade och säkra för barn i alla åldrar. Träet är ej behandlat med kemikalier. Tillverkarens forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Recensioner

  1. Anonym (verifierad ägare)

  2. Anonym (verifierad ägare)

  3. Anonym (verifierad ägare)

  4. Anonym (verifierad ägare)

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.