Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hushåll / Vetegräs 200g EKO

Varumärke Rawpowder
  • Ekologiskt
  • Näringsrikt och naturligt

Produktbeskrivning:

Vetegräs är den lummiga tillväxten av den unga veteplantan (Triticum aestivum). Fastän vete har använts som ett spannmål i årtusenden, har denna del av plantan konsumerats av människor i forskningssyfte för att undersöka dess effektivitet som ett kosttillskott sedan 1930-talet. Den är packad med näringsämnen, inklusive viktiga vitaminer, mineraler, enzymer, fytonäringsämnen och alla essentiella aminosyror. Den innehåller också antioxidanter som klorofyll.

Vetegräs innehåller bara 10-15 kalorier per tesked, utan fett eller kolesterol. Det är en utmärkt källa till protein och tillhandahåller cirka ett gram protein per tesked. Vetegräsprotein innehåller 19 av de 22 aminosyrorna, inklusive alla de åtta essentiella aminosyrorna (de kroppen inte kan göra för sig själv). Det är således en utmärkt proteinkälla för veganer som ofta saknar den i sin kost.

Vetegräs är också rikt på vitaminer, inklusive A, B1, 2, 3, 5, 6, 8, B12, C, E och K. Det är rikare på C-vitamin än apelsin, och dubbelt så rik på vitamin A som morot.

Den innehåller mycket klorofyll.

Rawpowders kinesiska vetegräs är ekologiskt certifierat och väldigt nogrannt behandlat för att bevara växtens ursprungliga näringsvärde. Ekologisk produktion och bearbetning hjälper till att behålla produktens vitamin B12-innehåll, som är en biprodukt av mikroorganismer på plantan snarare än en del av tillväxtens struktur.

Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme.

Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.

Innehåll

VETEGRÄSpulver*. *Ekologisk ingrediens

undefined
Energi1080 kJ2160 kJ
Energi261 kcal522 kcal
Fett1,3 g2,6 g
- varav mättat fett0,2 g0,4 g
Kolhydrater16,9 g33,8 g
- varav sockerarter4,3 g8,6 g
Fibrer53,1 g106,2 g
Protein19 g38 g
Salt0,3 g0,6 g
Märke Rawpowder
EAN 7340135202133

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ