Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Ashwagandha Root 60 kapslar Veg

Varumärke Solaray

Ashwagandha är en antioxidant som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Ashwagandha har adaptogena egenskaper och hjälper kroppen att anpassa sig till stress och till att bibehålla mental balans och energi. Ashwagandha hjälper till att bibehålla normal funktion i hjärta, kärl, hud, muskler och andningsorgan. Rekommenderat dagligt intag 1 kapsel dagligen med mat eller dryck.

Rekommenderat dagligt intag:

1 kapsel dagligen med mat eller dryck.

Rekommenderat intag bör inte överskridas.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Ska inte användas under graviditet. Rekommenderas ej till ammande. Informera din läkare om användning av produkten om du står under medicinsk behandling. Produkten kan öka effekten av barbiturater och bensodiazepiner (läkemedel). Förvaras torrt i rumstemperatur.

Innehåll per dagligt intag

1 kapsel innehåller (%DRI)

470 mg ashwagandha rotextrakt med innehåll av 7 mg [1,5 %] withanolider*

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser Ashwagandha rotextrakt (Withania somnifera, rot), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), maltodextrin (majs), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

60 st kapslar

Märke Solaray
EAN 7058990350790

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

 

 

LACTIPLUS KIDS 30

Kort datum 3 mars 2023

174

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ