Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Bayer Priorin 60 Kapslar

Varumärke Priorin

Köp fler spara mer

  • Påverkar endast huvudhåret
  • Kan användas under amning
undefined

Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning för säkerhets skull.

Produktbeskrivning:

Priorin är ett kosttillskott som tillför biotin till hårrötterna och bidrar till att bevara ett normalt hår. Priorin innehåller även en kombination av hirsextrakt, vitamin B5 (pantotensyra) och aminosyran L-cystin. Hårrötterna spelar en central roll för hårväxten. Det är här hårcellerna byggs upp och håret får sin färg. Eftersom det är en metabolisk intensiv process för att bevara en normal hårväxt, är en optimal tillförsel av näringsämnen till hårrötterna mycket viktig.

Rekommenderad dos & användning

Startdos:
Tag 2 kapslar per dag under de 3 första månaderna. Kapslarna bör sväljas hela med lite vätska.

Underhållsdos:
Tag 1 kapsel per dag. De skall sväljas hela tillsammans med lite vätska. Priorin är väl tolererad och kan med fördel användas under en längre tid.

Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning för säkerhetsskull.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehållsförteckning

Vetegroddsolja [gluten], hirsextrakt, gelatin (från nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (gult bivax), vitaminer, pantotensyra ( i form av kalciumpantotenat), biotin, emulgeringsmedel ([sojalecitin]), aminosyra (cystin), stabiliseringsmedel (magnesiumoxid), färgämnen (järnoxider (brun, röd och gul)), titandioxid, aromer (vanillin, acetanisol).

Per daglig dos 2 kapslar: Biotin 0,2 mg, L-cystin 6 mg, Hirsextrakt 420 mg, Pantotensyra 27,5 mg. Kapseln innehåller gelatin från nötkreatur (halal).

Allergiinformation: Innehåller GLUTEN från VETEgroddsolja och SOJAbönor. Ursprung Spanien.

60 st kapslar

Märke Priorin
EAN 5705728721606

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

 

 

LACTIPLUS KIDS 30

Kort datum 3 mars 2023

174

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ