Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hårvård / NitFree luskam

Varumärke Nitfree

NitFree luskam är en effektiv luskam som tar bort både lusäggen och lössen. De flesta som använder NitFree luskam blir lusfria på 3-5 dagar utan kemiska lusmedel.

NitFree luskam har räfflade, spiralformade och patenterade mikrokanaler på varje kamtand. Luskammen gör att man kammar bort både äggen och lössen. Luskammen skär igenom det limliknande sekret som lössen fäster sina ägg med på hårstråna. De små äggen fastnar, punkteras, förstörs och förs med kammen ut ur håret. Kläckta löss fastnar i mikrokanalerna eller mellan kamtänderna.

NitFree passar bra för allergiker, är miljövänlig, bidrar inte till resistens bland lössen och kan användas i förebyggande syfte. Läkemedelsverket, Smittskyddsinstitutet och Barn- och Skolhälsovården framhåller alla vikten av att kamma för att bli av med huvudlöss. NitFree luskam är följsam och skadar inte håret eller hårbotten.

Användning av NitFree luskam

NitFree luskam används i badrummet för att rengöra kammen under rinnande vatten mellan varje kamtag. Behåll håret torrt eller blöt det lätt.

Använd först en vanlig kam eller borste för att reda ut håret och ta bort eventuella tovor. Dela håret i mindre sektioner och dra NitFree noggrant genom varje sektion. Det är viktigt att kamma så nära hårbotten som möjligt för att komma åt gnetterna (lusens ägg). De sektioner som är genomkammade ska hållas åtskilda från de sektioner som ännu inte är kammade. Sterilisera NitFree efter avslutad kamning.

Glöm inte att rengöra alla andra kammar eller borstar som du eventuellt använt. Upprepa proceduren dagligen tills dessa alla löss och gnetter (lusens ägg) försvunnit. Kontrollerar om övriga familjemedlemmar har löss eller gnetter för att undvika vidare smitta.

Rengöring av kammen sker genom att lägga kammen i kokhett vatten i 1 minut.

Märke Nitfree
EAN 7791940020106

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ