Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Munvård / Compeed Munsårsplåster 15 st

Varumärke Compeed

Compeed Munsårsplåster skyddar munsåret mot vatten och smuts. Munsårsplåstret minskar svullnaden, lindar stickningar och klåda. Plåstret förseglar såret, är vattenavstötande och hindrar bakterier som kan orsaka infektioner samt säkerställer en optimal fuktighetsnivå.

Compeeds munsårsplåster innehåller snabbverkande hydrokolloid-075-partiklar som effektivt behandlar munsår. Dessa partiklar främjar hudens egna läkningsmekanismer samtidigt som de skapar en bakterieskyddad miljö.

Användning

Munsårsplåster kan användas i alla skeden av ett utbrott. Bäst är att använda vid första tecken på ett utbrott, när du får en stickande eller kliande känsla.

Tvätta händerna före och efter applicering av COMPEED® Munsårsplåster.
COMPEED® Munsårplåster bör användas 24 timmar om dygnet tills såret är läkt.
Plåstret lossnar på ett naturligt sätt och bör då ersättas med en nytt. I genomsnitt sitter ett plåster kvar i 12 timmar, individuella skillnader kan förekomma.

Märke Compeed
EAN 3663555002102

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ