Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Wortie Liquid vårtborttagare 5 ml

Varumärke Wortie

Wortie Liquid vårtborttagare är en snabb och smärtfri behandling mot hand- och fotvårtor. Applicera Wortie Liquid på vårtan två gånger i veckan och skydda vårtan med medföljande skyddsplåster. Wortie® Liquid innehåller en blandning av välkända syror som används vid behandling av vårtor. Torkar på cirka 30 sekunder. 

Wortie® Liquid:

  • Exfolierar toppytan som bildas på vårtan vilket mjukar upp hård hud och avlägsnar vårtan. (Aktivt innehållsämne: glykolsyra.) 
  • Ger en djupverkande peeling av vävnaden som utgör vårtan. (Aktivt innehållsämne: triklorättiksyra.)

Det genomskinliga skyddande plåstret skyddar området efter applicering. Plåstren ger de aktiva ingredienserna längre exponeringstid och hjälper till att hålla området rent samt skyddar mot beröring. Förpackningen innehåller 18 st plåster.

Vätskan räcker till 18 behandlingstillfällen, vilket ska räcka till en fullständig behandling.

För vuxna och barn över 4 år.

Tvätta det utsatta området med varmt vatten och tvål. Se till att huden är torr före applicering.

- Placera flaskan med Wortie® Liquid vårtborttagare på en plan yta (t.ex. ett handfat) för att undvika spill.
- Applicera försiktigt ett tunt lager av Wortie® Liquid på vårtan med hjälp av applikatorn. Var noga med att inte applicera Wortie på frisk hud runtomkring vårtan. Om detta händer, torka bort vätskan med en handduk eller vid behov tvätta området med vatten och tvål. Applicera sedan försiktigt produkten på nytt.
- Vänta tills vätskan har torkat (ca 30 sekunder).
- När området är helt torrt sätter du ett plåster på vårtan.
- Låt plåstret sitta på i minst 4 timmar eller tills det ramlar av. Om plåstret sitter kvar efter 24 timmar ska du försiktigt ta bort plåstret och tvätta området med varmt vatten och tvål.

Applicera produkten två gånger i veckan enligt anvisningarna ovan tills vårtan är borta. Behandlingstiden är i hög grad beroende på storleken på vårtan. Vissa vårtor försvinner efter en veckas behandling, större vårtor kan kräva upp till 8 veckors behandling.

För vuxna och barn över 4 år.

Det är viktigt att du följer instruktionerna i bipacksedeln noggrant. Vårdslös användning kan orsaka brännskada eller irritation på frisk hud eller leda till permanenta skador på översta hudlagret.

Bilden kan se annorlunda ut då den även kommer i den gamla förpackningen

Märke Wortie
EAN 8718053573861

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

 

Love Beauty And Planet

LOTION AND GEL MURUMURU SMÖR och ROS

 

113

kr

 

 

Bioderm - Atoderm Gentle Shower Gel 1L

En daglig duschgel som håller den återfuktad och frisk.

219

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ