Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Handsprit / Apotek365 Alcogel 85% 100 ml

Varumärke Apotek365

Alcogel 85%

Desinfektionsgel som används för att avdöda sjukdomsalstrande mikroorganismer. Effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus. Exempel på användningsområden är inom hälso-, sjuk- och tandvård, inom livsmedelshantering, på veterinärkliniker eller inom barnomsorgen. 85% alkohol, en hög alkohol/etanol halt, använd ej om du har känslig hud.

Plastflaska alcogel för enkel applicering

Denna alcogel är en etanolbaserad handsprit som används för att förebygga och förhindra mikrobiologisk smittspridning via händer.

Obs har en ganska lös konsistens pga sin höga alkoholhalt

100 ml

Förvaras oåtkomligt för barn. Behållaren ska vara väl tillsluten. Får ej utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Innehållet/behållaren lämnas till godkänd mottagningsstation för farligt avfall, i enlighet med lokala och nationella bestämmelser. Bör ej användas av gravida eller mammor som ammar. Hög halt av alkohol 85%, kan ha en svidande effekt och ska ej användas av personer med känslig hud. Oparfymerad vilket gör att den har en skarp spritdoft.

Desinfektionsmedel 

Färdig brukslösning (flytande). Aktiv substans: etanol 85%

Anvisningar om första hjälpen

Vid ögonkontakt: Skölj försiktigt med (ljummen) vatten i flera minuter. Gnugga inte ögonen.

Vid förtäring: skölj munnen och drick ett par glas vatten (endast om personen är vid medvetande). Vid obehag kontakta giftcentralen eller läkare

Märke Apotek365
EAN 634158883897

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ