Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
4.3
504 omdömen

Familjevandring

Orter Stockholm

Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.


Hör Gamla Stans mest spännande historier komma till liv på denna händelserika vandring. Vems fel var det att Slottet brann? Varför hade bödeln en röd kappa? Bodde vikingarna verkligen här? Vem sköt kanonkulan på Stortorget? Upplev allt som om du varit där.

  • Stockholms mest spännande historier
  • Hör Gamla Stans minnen komma till liv
  • Guidas genom stadens äldsta stadsdel

Om upplevelsen:

Tillsammans utforskar vi Gamla Stans kullerstensgränder och mysiga kvarter. Historia är kul och det har aldrig varit så spännande att upptäcka Stockholms allra äldsta stadsdel. Vid sidan av en skolåda, en katedral som är en kyrka och en dyster gränd som fått byta till ett upplyst namn, så hör vi historier om folk som levat i vår stad och de märkliga händelser som utspelats där. Turen är anpassad för både liten och står; ta med såväl lillebror som mormor.


Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet April - Maj

Varaktighet Ca 1 timme


Omdömen
4.3

Vad våra kunder säger om oss

Anna10567,

Jättebra guide och klart värt pengarna! Vi gick runt i Gamla Stan, anekdoter om historiska händelser (hade koll på historien och årtal!) visade gränder, hus, kyrkor och runt Slottet, även Riddarholmen och lite om öarna runt om.

Björn T,

Ett av familjens bästa minnen från vår helg i Stockholm. Louisa (studerande i Stockholm men från Tyskland!) ledde oss på en kul och lärorik tur genom gamla stan och vi fick en insikt också i hur andra nationaliteter ser på oss svenskar. Äkta värme, vänlighet, energi och intresse lyste igenom allt. Topp betyg!

Linda H,

Spännande och rolig vandring på/till ställen som man inte tidigare hade besökt. Suveränt duktig guide!
Visa alla

Fortfarande osäker?

  • Vi handplockar de bästa upplevelserna
  • Fler än 800.000 sålda upplevelser
  • Svårt att välja? Köp ett presentkort

Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.

Toppsäljande upplevelser

[@schema_sku]
Påsk-REA – Upp till 50% rabatt