JF Edt - 100 ml i gruppen Doft / Herrparfym hos Sliqhaq AB (33114)
JF Edt - 100 ml
JF Edt - 100 ml
Floris London

JF Edt - 100 ml

1419 kr
 
Artnr: 33114
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
  • Produktinformation
    • JF EdT har en tydlig maskulin karaktär och passar för äkta gentlemän. Doften öppnas med frisk citrusdoft från bergamott, lime, citron och mandarin med inslag av kryddig koriander. I hjärtat av doften återfinns petitgrain, jasmin, cypress och enbär. Den avslutas med en bas av cederträ, ambra, mysk och ekmossa.

      Volym
      100 ml


    • Leverans och frakt
    • Lagersaldo:
      Leveranstid:

    omdömen

    2 omdömen
    Daniel 2018-02-03

    Doftar väldigt bra och sitter i och projicerar bra! Fräsch doft som är för mig svår att beskriva men överlag skulle jag tro att detta är en doft de flesta män skulle uppskatta. Detta är en relativt unik doft skulle jag vilja påstå. Inte stött på nått liknande så kan inte lämna någon lämplig referens till denna parfym. Fräsch med en aning sötma. Det är ingen tonårsdoft utan en doft för sofistikerade mogna män! Har Creed´s parfymer, Dior´s, Balmain´s, Eight & Bob etc. En doft som jag finner diskret men ändå levererar just det där lilla. Denna avviker med sin doft på ett fantastiskt sätt och kan rekommendera den varmt! En ny favorit för mig är det i alla fall!

    Peter 2017-08-09

    Perfekt. Valde mellan denna och Floris Honey Oud från ett antal doftprover. Tycker bättre om JF-doften (men Honey oud håller ju faktiskt lite längre då den är en Edp)

    Visa fler

    Skrivet om JF Edt - 100 ml

    Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

    Se fler varor

    Andra köpte även

    Trygg e-handel
    prisjakt
    Pricerunner
    Svea