Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream

Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream
Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream
Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream
Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream

Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream

219 kr
/
  • Swish, Kort eller 30 dagar faktura
  • Leverans 1-3 dagar
  • Säkra betalningar
  • I lager, redo för leverans

Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream är en klassisk mjukgörande rakkräm som ger rikt, krämigt lödder. Innehåller glycerin och lanolin som gör skäggstubben mjukare och tillåter en närmare, långvarigare och mer behaglig rakning. Passar alla hudtyper och har fräsch, maskulin doft av citrus, lavendel och mysk.

Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream innehåller: 100 ml.





Customer Reviews

Based on 7 reviews
86%
(6)
14%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nikola
Musgo Real review

Jag fick först Musgo Real i gåva från min svägerska. Sedan dess har doften undergått en anmärkningsvärd omvandling i min uppfattning. Från en tveksam början har jag nu kommit att djupt uppskatta denna distinkt maskulina doft med sina söta och kryddiga undertoner. Jämfört med min tidigare rakkräm, har Musgo Real en förmåga att ge en slät men inte för oljig konsistens, samtidigt som den vårdar min hud på bästa sätt. Jag kan med säkerhet säga att jag kommer att vara en återkommande kund.

R
Ronel
Claus Porto Musgo Real i två decennier

En tub räcker i evigheter. Jag har använt Claus Porto Musgo Real i två decennier. Den bästa rakkrämen på marknaden, utan tvekan. En framstående rakkräm som uppvisar överlägsna skumegenskaper för en utmärkt rakning med en maskulin doft. Dessutom är tubens storlek perfekt anpassad för necessären i handbagaget.

J
Johan
Den bästa av de bästa

Denna rakkräm är grädden på moset. En ca 2 cm lång klick räcker för att vispa upp ett härligt krämigt rakskum som håller i tre omgångar. Denna rakkräm har en nästan sensationell smörjighet som låter rakhyveln glida som en kniv genom smör. Denna produkt rekommenderas särskilt för män med grovt skägg som är svårt att mjuka upp.

A
Aleksander
Musgo Real Shaving Cream i två decennier

Under de senaste två decennierna har jag konsekvent valt Musgo Real Shaving Cream. Trots att jag experimenterat med andra alternativ har Musgo Real alltid framstått som den överlägsna. Inte bara på grund av de alltid använder äkta glycerin och lanolin, utan också för de komplementära ingredienserna som mentol. Mitt användningstips: Ta lite rakkräm i en rakskål eller en rakmugg. Med rätt mängd vatten och en kvalitets-rakborste blir löddret tjockt och krämigt. För en förfinad upplevelse tillsätter jag ibland eteriska oljor såsom cederträ och kanel.

K
Kim
Orange Shaving Cream och säkerhetshyvel

Många tidigare lösningar har tvingat mig att komplettera rakningen med en elektrisk apparat för att korrigera missade områden. Med Orange Shaving Cream blir det en markant förbättring. Jag kan nu uppnå en perfekt rakning med en enkel säkerhetshyvel. Jag kan starkt rekommendera denna produkt.