Claus Porto Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam

Claus Porto Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam

Claus Porto Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam

519 kr
/
  • Swish, Kort eller 30 dagar faktura
  • Leverans 1-3 dagar
  • Säkra betalningar
  • I lager, redo för leverans

Claus Porto Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam är en behagligt parfymerad rakbalm som lugnar och fräschar upp huden efter rakning. Formulan med sheasmör, mandel och jojobaolja ger fukt, skyddar och förstärker huden. Passar alla hudtyper, absorberas snabbt och har varm maskulin doft av vetiver, sandelträ och vanilj.

Claus Porto Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam innehåller: 100 ml.

Gör så här

Applicera på ansikte och hals efter rakning.

Ingredienser

Aqua/Water, Sorbitol, Glycerin, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Prunus Amygdalus Dulcis/Sweet Almond Oil, Parfum/Fragrance, Butyrospermum Parkii/Shea Butter, Xanthan Gum, Cera Alba/Beeswax, Simmondsia Chinensis/Jojoba Seed Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate, Echinacea Purpurea/Coneflower Extract, Althaea Officinalis/ Marshmallow Root Extract, Squalane, Allantoin, Tocopherol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Geraniol, Coumarin, Eugenol, Citronellol, Linalool, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamal, Citral.





Customer Reviews

Based on 12 reviews
92%
(11)
8%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Cielo
After shave balsam med oslagbar känsla

Efter två års trogen användning av detta rakbalsam är jag fullständigt övertygad om dess överlägsenhet jämfört med andra jag testat. Det ger en oslagbar känsla efter genomförd rakning. Utan tvekan är detta den mest förnämliga aftershave-lotion som någonsin skapats. Den både helar och lugnar, och lämnar huden i toppskick. Jag använder den till och med som en fuktighetskräm på min panna. Dess doft är angenäm utan att vara påträngande, sannerligen enastående. Denna produkt saknar brister och i sin funktion som rakbalsam är den överlägsen. Men jag överväger fortfarande hur väl dess doft samspelar med min egen kroppslukt.

R
Raif
Bästa rakbalsam

Lindrande, svagt doftande och samverkar väl med Claus Porto Musgo Real Classic Scent Cologne. Jag är ytterst förtjust i den. Det är obestridligen det bästa rakbalsam som någonsin smekt mitt anlete.

K
Keve
After Shave Classic lindrar rakirritation

Varje gång jag står framför spegeln för att raka mig, vänder jag mig till denna produkt. Under de kalla vintermånaderna blir den särskilt oumbärlig. Den visar sig vara enastående för att lindra svår rakirritation, inte minst för de som väljer att raka mot hårets riktning. En sparsam mängd av produkten gör underverk och den är särskilt lämplig för de med känslig hud, inklusive på halsområdet. För de som håller Musgo Reals rakkräm nära hjärtat, framstår detta rakbalsam som en självklar följeslagare. Det bjuder på en manlig, diskret och jordig doft. Även om jag inte skulle kalla den för mörk, är den ändå distinkt och robust. Dess doft är i perfekt harmoni med rakkrämen, vilken jag med glädje rekommenderar.

C
Chun
Musgo Real After Shave recensionerna stämmer

Alla lovord i recensionerna visar sig stämma. Produkten är exceptionellt återfuktande, lämnar inga rester, och doften är en ren njutning. Efter användning kände jag mig som om jag kunde hantera vilka utmaningar som helst, från att brottas med bergslejon till att vända ett helt klosters övertygelser. Med Musgo Real rakbalsam kan du också uppleva dessa mirakel.

R
Richard
Rakbalsam med anmärkningsvärd fuktgivande förmåga

Claus Porto Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam besitter en anmärkningsvärd fuktgivande förmåga. Jag anser att den kommer att vara särdeles användbar under de kyliga, torra vintermånaderna. Dess doft utstrålar en särskild präktighet. Utan detta ädla rakbalsam skulle min tillvaro kännas betydligt mer besvärad. Dess verkan som lindrar och helar är en välsignelse för min känsliga hud och motar effektivt bort fjällningen kring öron, bryn och näsa. Doften är sannerligen förförisk. Ingredienserna som valts för detta rakbalsam är av den högsta kvalitet, och det utstrålar en behaglig doft samtidigt som det verkar med stor effektivitet och lämnande huden silkeslen.