Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Mosaik kök

Filtrera

9kr
1449kr

Visa sänkt pris

(4)

Grå

(47)

Svart

(24)

Vit

(11)

Brun

(18)

Beige

(15)

Blå

(4)

Röd

(5)

Flerfärgad

(6)

Grön

(2)

Silver

(3)

alttoglass

(3)

arredo

(101)

bricmate

(1)

ceramiche keope

(13)

coem ceramiche

(2)

fioranese

(4)

living ceramics

(2)

marazzi group

(3)

sicis

(2)

Mosaik

(98)

Klinker

(5)

Kristallmosaik

(22)

Natursten

(4)

Marmor

(2)

Kvadratisk

(94)

Rektangulär

(34)

Hexagon

(1)

Mosaik

(1)

Sortera

131 Produkter

Du har sett 36 av 131 produkter
1 av 4

Vill du lägga nytt kakel och eller kanske bryta av kaklet med lite mosaik i köket? Här nedan hittar du vårt stora utbud av mosaik till kök från våra många olika kända tillverkare. Välj bland våra snygga mosaik ark i många olika former, färger och storlekar som passar in i just ditt kök. Vanligtvis väljer man att sätta mosaik ovanför spisen och tvättstället eftersom att det blir en härlig färgklick i köket samtidigt som att det är enkelt att rengöra

Bra priser och gratis varuprover

Hos Golvpoolen får du alltid bra priser när du beställer mosaik till köket. Om du är osäker på vilken mosaik som ser snyggast ut hemma hos dig kan du beställa gratis varuprover. På så sätt får du en uppfattning om vilken mosaik som fungerar bäst i färg och form i ditt kök.

Att tänka på

Något att tänka på när du väljer kakel eller mosaik till köket är dess yta. En blank yta på mosaiken gör att den är lättare att underhålla, om du väljer att sätta mosaiken på väggen i köket så blir det väldigt enkelt att rengöra och därför blir det mer hygieniskt.

Beroende på hur du har tänkt att renovera köket kan du enkelt kombinera kakel och mosaik för att få ett fantastiskt utseende. Ett populärt sätt är att ha mosaik mellan spisplattorna och köksfläkten eller ovanför diskhon. En mosaiktyp som är väldigt populär i köket är glasmosaik eftersom att det är väldigt enkelt att hålla rent och den blanka ytan är enkel att rengöra vilket gör att det blir mer hygieniskt. Valet är såklart ditt och alternativen är många. Har du frågor eller undrar över något kan du ta kontakt med vår personal eller komma in i en av våra butiker. Vi hjälper dig gärna över telefon, chatt eller mail.