Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|
Tvättställsblandare Tapwell Box 006

Tvättställsblandare Tapwell
Box 006
Honey Gold

8 944 kr

Se priset!

Färg: Honey Gold
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt
Tvättställsblandare Tapwell Box 006 är en stilren ettgreppsblandare med joystickgrepp för inbyggnad med 175 mm fast pip. Komplettera blandaren med en matchande bottenventil.
Varumärke

Beskrivning

Tvättställsblandare Tapwell Box 006 är en stilren ettgreppsblandare med joystickgrepp för inbyggnad med 175 mm fast pip. Komplettera blandaren med en matchande bottenventil.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: de förlägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Teknisk data
- Testtryck max 1600 kPa
- Arbetstryck 50-1000 kPa
- Kallvatten min 5°C max 25°C
- Varmvatten min 50°C max 80°C

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildas ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton. Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwell-blandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att patineringsprocessen kan börja redan innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9419132
SerieBox
TypTvättställsblandare
FärgHoney Gold
Höjd100 mm
BottenventilNej
Piputsprång175 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipNej
Anslutning VattenG 3/8
MaterialMässing
Tillverkarens Art.Nr.9419132
EAN-nr7350004674497