Missa inte dessa erbjudanden!

4
Kampanj
17
264 kr
Paketpris
25 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

12 x Nicks Protein Bar 50 g Caramel

1 st
22 kr
12 st
199 kr -17%
Mixlåda
199 kr -17%
239 kr / 199 kr
199 kr

Tidigare lägsta pris

199 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
264 krSumma av lösa artiklar:




Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-5491 Styckpris: 17 kr

Inspiration från andra

Mest populära från Proteinbars

  • Beskrivning
  • En mycket välsmakande proteinbar laddad med härligheter och protein. Med enbart 183 kalorier, utan tillsatt socker och palmolja.
    Nicks Proteinbar är en proteinbar som både är smidig att ha med sig, välsmakande, proteinrik, tillverkad utan tillsatt socker, artificiella sötningsmedel och även glutenfri. Denna proteinbar passar med andra ord för alla! Med sitt rikliga proteininnehåll passar den perfekt efter ett träningspass, som mellanmål eller bara för att stilla sötsuget helt enkelt. Denna proteinbar innehåller även prebiotiska fibrer som stimulerar tillväxten av goda tarmbakterier och ökar ditt immunförsvar. Bra för kroppen och god för själen! 

    • Rik på protein
    • Fri från gluten, vete och palmolja
    • Utan tillsatt socker
    • Perfekt efter träning eller för att stoppa sötsug


    Varför Nicks Proteinbar?

    Denna proteinbar innehåller inget tillsatt socker eller palmolja precis som Nicks är kända för med större delar av sitt sortiment. Därför passar den till alla från dig som går på low carb diet eller LCHF-kost men är faktiskt tillverkad främst för att ge dig snabb energi eller snabb återhämtning efter ett hårt träningspass.

    Vem passar Nicks Proteinbar?

    Proteinbars passar egentligen för alla som söker snabb återhämtning efter ett träningspass, ett gott proteinrikt mellanmål eller bara vill ha det nyttigare alternativet för något sött och gott utan att gå miste om den goda smaken.

    För att få en fyllig, söt och rund smak utan tillsatt socker eller artificiella sötningsmedel används en bas av söta fibrer och extrakt från växtriket utvunnet ur steviaplantan, björksocker samt ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor.
    Fri från:
    Gluten
    Målsättning:
    Bygga muskler
    Smak:
    Choklad
    Storlek:
    50 g
    Kategorier
    Detta är en proteinbar för komplettering av protein till den vardagliga kosten. Ska ej ersätta en varierad kost.
  • Innehåll
  • Innehåll CaramelPer. 50 g
    Energi662kJ / 158 kcal
    Fett6,7 g
    - varav mättat4 g
    Kolhydrater12,6 g
    - varav sockerarter2,2 g
    - varav polyoler9,2 g
    Kostfiber9,5 g
    Protein14 g
    Salt0,2 g

    Ingredienser: MJÖLKprotein, löslig majsfiber, kollagenpeptider, sötningsmedel: erytritol, kakaosmör, polydextros (fiber), MJÖLKpulver, fuktighetsbevarande medel: veg. glycerol, ÄGGvitepulver, kakaomassa, sötningsmedel: xylitol, cikoriarotfiber, smör (MJÖLK), kakaopulver, sötningsmedel: sorbitol, salt, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturlig arom, sötningsmedel: steviolglykosider.
  • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Ann Wendländer 2022-02-20
Har provat nästan alla nicks som finns i sortimentet. Den är så bra att ha i väskan när man är sugen på ngt. På jobbet undrar de vad jag tar fram och mumsar i mig ( när vi ex.vis har kvällsmöte) jag har delat med mig till kollegorna och de tycker att de är så goda. Några har själv börjat få sina favoriter. Mina egna favoriter är caramel crunch och caramel protein bar. Det vore ju fantastiskt kul att få ett presentkort, då jag kunde glädja mina kollegor med ngt gott på bla vårat kvällsmöte! Varma hälsningar Ann.
Emilia 2022-01-06
Verifierat köp
När jag känner för något mer mättande väljer jag denna proteinbqr, mellan skolan och träningspassen för att få lite extra energi! Sp god smak, liknar väldigt mycket JAPP i smaken, men sp god med chokladöverdraget och den perfekta mängden kolasås!! Ett tips är att värma denna, ca 30 sek i micro! Så himla gott! En stor favorit
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5