Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Muscletech Nitro-Tech Ripped 907 g Vassleprotein

907g
649 kr
1,8 kg
1049 kr
649 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Chocolate Fudge Brownie Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 39 kr
Välj produkt i listan ovanför
(3)
ID: PB-0434

Inspiration från andra

Mest populära från Vassleisolat

  • Beskrivning
  • MuscleTech® utformade den här enastående produkten för att leverera ett supersnabbt protein med verkliga viktminskningsresultat - detta liknar ingenting du tidigare sett eller upplevt!
    Muscletech Nitro-Tech Ripped ger dig 30g protein med en blandning av vasslepeptider och isolat med högt biologiskt värde, och höga nivåer av essentiella grenade aminosyror (BCAA). MuscleTech-forskarna stannade inte där, eftersom varje portion av detta otroliga 6-i-1-proteinpulver också innehåller CLA, MCT, L-Karnitin L-Tartrat, nypon och kelppulver plus C. canephora robusta för accelererad viktminskning!

    • Fettförbrännande protein
    • Lättblandat
    • Hög proteinhalt
    • Nyttiga fettsyror

    Mer än bara ett proteinpulver


    Muscletech Nitro-Tech Ripped har en otroligt hög kvalitet där du slipper gissa hur mycket protein du får i dig, varje skopa innehåller exakt det som står på baksidan utan onödiga fillers och billiga ingredienser utav låg kvalitet. Det innebär att du får ett ultrarent och snabbt absorberat protein som gör det möjligt för dig att återhämta sig snabbare, bygga mer fettfri muskelmassa och få bättre resultat från dina träningspass!

    Muscletech Nitro-Tech Ripped innehåller också en vetenskapligt studerad dos av den unika viktminskningsingrediensen, C. canephora robusta, som stöds av två mänskliga studier för resultat du kan lita på!

    Doseringsförslag:
    Blanda en skopa med önskad mängd vatten eller mjölk och drick 30 - 60 minuter innan dina 2 största måltider på dagen. Om du inte använder produkten i viktminskningssyfte så tar du en portion i samband med träning.

    Storlek:
    907 g.
    Smak:
    Choklad
    Storlek:
    907 g
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • InnehållPer. portion (ca 43 g)
    Energi170 kcal
    Kalorier från MCT fett35 kcal
    Fett4 g
    - varav mättat2 g
    Kolesterol85 mg
    Kolhydrater4 g
    - varav socker1 g
    Protein30 g
    Vitamin C5 mg
    Kalcium210 mg
    Järn.72 mg
    Sodium135 mg
    Ripped+ Matrix
    L-Karnitin L-Tartrat500 mg
    CLA (Conjugated Linoleic Acid)250 mg
    C. canephora robusta extract200 mg
    Standardiserad för 45% Klorogensyra
    Grönt Te Extrakt (Camellia sinensis)100 mg
    Standardiserad för 15% EGCG
    Nyponextrakt (Rosa canina)100 mg
    Kelp (Laminaria digitata) 20 mg

    Ingredienser:
    Protein isolat och peptidblandning (Whey Peptider, Whey Protein Isolat, Whey Protein Isolat 97%), Kakao (Behandlad med Alkali), Naturliga och Artificiella Smaker, Gumblandning (Cellulosa Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), SOJA eller Solros Lecitin, Linfrö, medelkedjiga triglycerider, kiseldioxid, salt, sukralos, acesulfam-kalium.
  • Vanliga frågor och svar om vassleprotein

    Vad är vassleproteinprodukter?
    Vassleproteinprodukter är kosttillskott som är baserade på vassleprotein, en av de två huvudsakliga proteinkomponenterna som finns i mjölk (den andra är kasein). Vassleproteinprodukter har blivit populära inom fitness- och hälsobranschen på grund av sina många fördelar för muskeluppbyggnad och återhämtning.

    Hur använder jag vassleprotein?
    Du blandar ner pulvret i vatten, smoothie eller annan typ av vätska. Om du använder en shakerflaska så skakar du den kraftigt i 15-30 sekunder tills pulvret är ordentligt blandat. Om du vill förbättra smaken kan du tillsätta ingredienser som frukt, bär, nötter eller honung. Och drick din proteinshake! 

    Finns det några biverkningar med att konsumera vassleprotein?
    Vassleprotein är vanligtvis säkert för de flesta människor när det konsumeras i måttliga mängder. Vissa individer kan uppleva milda magbesvär som gas eller uppblåsthet när de först börjar använda vassleprotein, men detta försvinner oftast med tiden när kroppen vänjer sig

  • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Captain Utpal 2023-08-25
Muscletech nitrotech ripped är det bästa i klassen proteintillskott jag någonsin har haft. utmärkta ingredienser och perfekt balans för att ge dig den där magra kroppen. prova en gång och du kommer inte ångra dig
Baba keita 2023-04-16
Det är jätte bra produkter,det funkar ,jätte bra. Men det är lite dyrt, för mig, för att köpa ofta. Mvh Baba keita
Deepak Kamboj 2022-09-20
Verifierat köp
proteinbolaget är ett mycket professionellt företag. om du letar efter verifierade produkter kan du lita på dem. Jag ville beställa en verifierad Muscle Tech Produkt som är svår att hitta men Proteinbolaget kunde leverera den i tid. Du kan lita på dem.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5