Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Elexir Pharma C-Vitamin Komplex 120 tabs

119 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från C-vitamin

  • Beskrivning
  • Elexir C-vitamin Komplex innehåller 500 mg vitamin C samt extra bioflavonoider. Vitamin C verkar som antioxidant och skyddar cellerna mot oxidativ stress och bidrar till att immunsystemet fungerar normalt. Vitamin C har även förmågan att minska trötthet och utmattning.
    C-vitamin har en mängd olika uppgifter i kroppen och är till stor hjälp i många processer. Vitaminet deltar i bildningen av kollagen i bindväven men det ökar även järnupptaget i kroppen när man tar C-vitamin, vilket i sin tur bidrar till att man känner sig piggare. Elexir C-vitamin Komplex 500 mg är fri från konserveringsmedel och artificiella färg- och smakämnen.

    • Stödjer immunsystemet under och efter ansträngande träning
    • Bidrar till att minska trötthet och utmattning
    • I en mer klimatsmart förpackning
    • Ökar kroppens upptag av järn


    En kraftull antioxidant!

    C-vitamin skyddar också fettlösliga vitaminer och andra fettämnen i kroppen från att oxidera, det vill säga att härskna. En brist på C-vitamin kan göra att man inte mår bra då vitaminet hjälper nervsystemet att fungera som det ska. Under och efter intensiv fysisk träning är C-vitamin viktigt för att immunsystemet ska fungera normalt.


    Klimatsmart

    Elexir Pharma C-Vitamin Komplex kommer i en mer klimatsmart förpackning gjord av 93,5% papper och 6,5% plast. Förpackningen sorteras som pappersförpackning. 


    Doseringsförslag:
    1 tablett dagligen i samband med måltid.
    Diet:
    Vegan
    Form:
    Tabletter
    Fri från:
    Gluten
    Målsättning:
    Må bra
    Storlek:
    120 tabs
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • Deklaration per dagsdos1 tablettDRI*2 tabletterDRI*
    C-vitamin500 mg625 %1000 mg1250 %
    Bioflavonoider från quercetin, rutin, acerola125 mgej fastställt250 mgej fastställt
    Nyponpulver75 mgej fastställt150 mgej fastställt
    *% av dagligt referensintag

    Ingredienser: Vitamin-C (L-askorbinsyra, (85 %), kalcium-L-askorbat (15 %)), nyponpulver (från Rosa canina L. bär), boVETE (Fagopyrum esculentum) med innehåll av quercitin och rutin, acerolaextrakt (frukt av Malpighia punicifolia L.), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), fyllnadsmedel (kalciumkarbonat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).
  • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5