Missa inte dessa erbjudanden!

62
Kampanj
31
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 27 gånger under de senaste dagarna

GAAM Synephrine 120 tabs

120 tabs
89 kr -31%
240 tabs
178 kr -29%
360 tabs
267 kr -23%
129 kr / 89 kr
109 kr

Tidigare lägsta pris

109 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(22)

Inspiration från andra

Mest populära från Uppiggande fettförbrännare

  • Beskrivning
  • Rent och kraftfullt synefrin från GAAM Power Series! GAAM Power Series Synephrine är en produkt som passar bra för dig som önskar att komma i form på ett effektivt och säkert sätt.
    Synefrin som kosttillskott används främst i fettförbrännande syfte tack vare dess uppiggande effekt, men det har även andra fördelar för dig som tränar hårt, så som ökad energiförbrukning och minskade hungerskänslor.

    GAAM Power Series är en serie produkter framtagna för styrka och prestation! Det uppnås via genomtänkta och rejält tilltagna doser av välstuderade ingredienser som verkligen fungerar. Power Series är framtagen i samarbete med Sveriges ledande tillverkare av kosttillskott! Det utlovar säkra och effektiva ingredienser av mycket hög kvalitet som ger dig de resultat du vill ha.

    • Ökad energi
    • Ökad ämnesomsättning
    • Thermogen effekt
    • Effektiv fettförbränning
    • Minskade hungerskänslor

    Vad är synefrin?

    Synefrin är ett naturligt ämne som återfinns i pomeransskal, som även går under namnet Citrus aurantium. Synefrin påverkar det centrala nervsystemet och faller därför in under kategorin stimulantia. Synefrin har inte samma direktstimulerande effekt som exempelvis koffein utan verkar uppiggande under längre tid. Synefrin kan även framställas på ett syntetiskt vis.


    Vem passar synefrin för?

    Synefrin kan vara bra för dig som söker en extra skjuts i träningen/ dieten då det har en uppiggande effekt och förmågan att öka kroppstemperaturen, vilket leder till en ökad generell energiförbrukning, det passar även bra för dig som byggt upp en tolerans emot koffein via dagligt och/ eller överdrivet intag.


    Doseringsförslag:
    En tablett dagligen före frukost eller träning. Synefrin kan med fördel kombineras med koffein för den som vill ha extra effekt.

    Storlek:
    120 tabletter.
    Form:
    Tabletter
    Målsättning:
    Viktminskning
    Storlek:
    120 tabs
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • InnehållPer. Tablett
    Synefrin40 mg

    Ingredienser: Synefrinhydroklorid, tabletthjälpmedel (isomalt, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

    Allergener: Kan innehålla spår av MJÖLK, ÄGG, SOJA, fisk och HAVRE. Förvaras torrt och svalt i normal rumstemperatur.

    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
    Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
    Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • FAQ

Recensioner (22)

22 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Iza 2024-02-15
Dem fungerar bra på mej. Känner mej piggare och betydligt mindre hungrig. Bra pris och snabb leverans all in all är jag jättenöjd
Martin 2023-03-20
Har börjat tappa fett o få mer synliga muskler o blodådror. Fungerar utmärkt tillsammans med andra fettförbrännande produkter jag tar tillsammans med detta.
Johnny 2023-02-19
Har tagit synefrin innan och jag har aldrig känt någon skillnad på mig, att jag skulle få ökad energi, mindre hungerkänslor eller som någon annan skrev att man blir varmare av dom. Har tagit minst fyra tabletter om dagen, två på morgonen och sen två till vid lunch. Så på mig funkar dom inte. Men helt klart mycket bra pris.
Katarina 2023-02-16
Verifierat köp
Första gången jag testar, har en tendens till att få hjärtklappning av energidrycker och om jag dricker för mycket kaffe. Väldigt nöjd med produkten, känner en ökad motivation och ork när jag har testat samt minskat kaffe- och sötsug. Kommer fortsätta att ta dom i perioder med mycket jobb och annan stress som påverkar träningslusten✌️
Visa fler
22 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5