Missa inte dessa erbjudanden!

2
Lagerrensning
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Elit Nutrition Gainer - Lactose Free 5 kg

5 kg
fr. 639 kr -20%
639 - 799 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Chocolate Brownie Lagervara 799 kr Bäst före: Chocolate Coconut Lagervara 799 639 kr Bäst före: Cookies & Cream Lagervara 799 639 kr Bäst före: Strawberry Banana Lagervara 799 kr Bäst före: Vanilla Caramel Lagervara 799 kr Bäst före: Banana Chocolate Tillfälligt slut 799 kr Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-22083119

Inspiration från andra

Mest populära från Gainer

  • Beskrivning
  • ELIT GAINER - Är särskild utvecklad för alla som vill lägga på sig högkvalitativ muskelmassa och maximera återhämtningen.

    Denna utmärkta blandning levererar över 1000 kalorier per portion! Elit Gainer har en imponerande samansättning av kvalitetsråvaror i form av Vassle, mjölkproteinisolat, komplexa kolhydrater samt MCT fettsyror från kokosfett och omega-3. ELIT GAINER är helt laktosfri, berikad med aminosyran L-Glutamin och innehåller en naturlig frukt och bär mix som levererar en mängd näringsämnen på ett naturligt sätt. För magens skull är ELIT GAINER berikad med matspjälkningsenzymer.

    • Laktosfri!
    • 1000 kcal per portion!
    • Berikad med matspäjlkningsnezymer, för en skonsam mage.
    • Försärkt med Bcaa + L-glutamin.
    • Lättlöslig och läcker smak.


    ELIT GAINER ger dig högvärdigt protein från vassle och mjölkproteinisolat vilka är proteinkällor som ger musklerna optimala förutsättningar för återhämtning och uppbyggnad. Kolhydraterna I denna blandning kommer från råvaror av maltodextrin och dextros vilka är grymt bra för snabb energi vilket bidrar till bra återhämning. För en balanserad återhämtning och återuppbyggnad av muskler är det även viktigt med vitaminer och mineraler vilka du får från en unik bärmix.


    Nyttiga fetter är viktiga för att bygga muskler, med Elit Gainer du försäkra dig om att du får i dig rätt mängd då Elit Gainer är berikad med en nyttig portion MCT-fettsyror från kokosolja samt omega-3 fettsyror. Allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för en optimal muskeluppbyggnad.

    Även aminosyran L-glutamin förstärker denna fina mix med hela 6g per portion!

    Elit Nutrition har minst sagt arbetat fram en fantastiskt fin gainer som dessutom är helt laktosfri samt berikad med matspjälkningsenzymer.

    Tillredning:

    Hur får man plats med över 1000 kvalitativa kalorier i en shaker?

    Fyll din shaker med 350 ml vatten eller lättmjölk, tillsätt 4 skopor pulver och skaka shakern kraftfullt i 30 sekunder. Fyll på med 200 ml vätska och skaka igen tills pulvret löst sig. Färdig att avnjutas för att optimera din återhämtning och muskeltillväxt.

    Alternativt, dela upp drinken i två portioner över dagen á 2 skopor 2 gånger per dag i 3-4 dl vatten eller mjölk.

    Form:
    Pulver
    Fri från:
    Laktos
    Målsättning:
    Bygga muskler
    Storlek:
    5000 g
    Kategorier
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • Näringsdeklaration

    Per 220 g

    Per 100 g

    Kcal /

    1001

    451

    kJ

    4180

    1885

    Fett

    24 g

    11 g

    varav mättat fett

    14 g

    6 g

    varav omega-3 fettsyra (ALA)

    340 g

    154,5 g

    Kolhydrater

    138 g

    63 g

    varav sockerarter

    44 g

    20 g

    Protein

    55 g

    25 g

    Salt

    0,66 g

    0,3 g

    L-glutamin

    6 g

    2,7 g


    Ingredienser: Maltodextrin (från majs), laktosfrittVASSLEproteinkoncentrat (från MJÖLK), dextros, laktosfritt MJÖLKproteinisolat (MJÖLK), kokosfett (innehållande MCT-fettsyror), hydrolyserat VASSLEprotein (från MJÖLK), linfrömjöl, Havregryn, solroslecitin, L-glutamin, frukt och bärblandning (hallon, jordgubbar, gojibär, acai, tranbär, baobab, körsbär, morot, blåbär, papaya, guava) aromer, enzymer (proteas, laktas). Sötningsmedel: aspartam, acesulfam-K. Innehåller en fenylalaninkälla. Färgämne: avfettat kakaopulver (chokladsmak), rödbetspulver (jordgubbssmak).

    Färgämne: 

    Chocolate Brownie, Chocolate Coconut, Chocolate Banana: Avfettat kakaopulver

    Coockies n Cream: Inget färgämne

    Vanilla Caramel: Inget färgämne

    Strawberry Banana: Rödbetspulver 

    Innehåller MJÖLK.

  • Vanliga frågor och svar om Gainers

    Hur funkar gainers?
    Gainers är kosttillskott som är speciellt utformade för att hjälpa människor att öka i vikt, bygga muskler och öka sitt kaloriintag. De fungerar genom att tillhandahålla extra kalorier, proteiner och kolhydrater som kroppen behöver för att stödja muskeltillväxt och återhämtning 

    Finns det några biverkningar med att använda gainers?
    Generellt sett är gainers säkra att använda om de konsumeras enligt anvisningarna på förpackningen. Men vissa kan uppleva gasbildning, magbesvär eller oönskad viktökning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för att undvika detta.

    Kan jag använda gainers som en måltidsersättning?
    Ja, du kan använda gainers som en tillfällig måltidsersättning i vissa situationer, men det beror på dina individuella mål och behov. Se över dina mål och dina behov samt överväg att konsultera en dietist för bästa resultat.

  • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anton 2024-01-22
Väldigt nöjd med denna! God smak och bra konsistens. Har testat att blanda både med mjölk och med vatten och båda funkar kanon. Perfekt att den är laktosfri också, tummen upp från mig!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5