Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements Carbo Engine 1 kg

139 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Delicious Cola Lagervara Bäst före: Green Apple Lagervara Bäst före: Refreshing Soda Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(3)
ID: PB-90382

Inspiration från andra

Mest populära från Långsamma kolhydrater

  • Beskrivning
  • Ta energin till en ny nivå med den unika kolhydratformulan CelluCarb™
    Carbo Engine innehåller en speciellt framtagen unik kolhydratmix, CelluCarb™ för dig som önskar en snabb men stabil tillförsel av energi i form av kolhydrater. Kroppens viktigaste bränsle för muskelarbete är kolhydrater och avsaknad av dessa leder till sämre möjlighet att prestera på topp inom alla olika idrotter. Swedish Supplements har i Carbo Engine tagit begreppet kolhydrattillförsel till en ny nivå när man skapat en unik formula uppbyggt av olika kolhydratstyper och stärkelsemolekyler med olika komplexitet i sin uppbyggnad. På grund av deras unika differentierade molekylvikter tas de upp olika snabbt av systemet och genererar därmed en jämn energitillförsel.

    • Laddar glykogennivåerna
    • Skonsam mot magen
    • Innehåller elektrolyter
    • Har olika snabb absorptionsgrad

    CelluCarb innehåller också en noga avvägd elektrolytmix samt mineraler och finns i 4 läskande smaker. Carbo Engine lämpar sig utmärkt till att blanda med tex aminosyror eller kreatin för att ge bättre effekt av dessa tillskott. Använd Carbo Engine före ditt träningspass för att få maximal prestationsförmåga under passet eller tag en servering direkt efter avslutat pass och fyll effektivt på glykogendepåerna i musklerna för perfekt återhämtning och energi till morgondagens aktiviteter.

    Användningsförslag: (1 skopa ger ca30g kolhydrater)
    Kolhydratladdning: 2g per kg kroppsvikt och dag i 3 dagar innan långdistansaktivitet eller tävling, sprid ut intaget över hela dagen.
    Som Sportdryck: 1 skopa blandas med 3dl vatten i en shaker ger en servering. Tag 1 till 3 serveringar per dag  beroende på ditt kolhydratsbehov.

    Storlek:
    1000g.
    Smak:
    Äpple, Cola
    Storlek:
    1000 g
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • Näringsinnehåll per 100 g och per portion 33 g.
    Energi1538 kJ/368 kcal500 kJ/119,5 kcal
    Fett
    -varav mättat fett
    0 g
    0 g
    0 g
    0 g
    Kolhydrater
    -varav sockerarter
    92 g
    20 g
    30 g
    6,5 g
    Fiber0 g0 g
    Protein0 g0 g
    Salt263 mg (varav natrium 95 mg)85,5 mg (varav natrium 31 mg)
    Kalium100 mg32 mg
    Kalcium32 mg10,4 mg
    Magnesium56 mg18,2 mg (10%*)
    * för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.


    Ingredienser: CelluCarb™ maltodextrin DE18 (modifierad stärkelse från majs och potatis), dextros monohydrat (mikroniserat glukos), isomaltulos (fermenterad sackaros), d-ribos (pentos monosackarid) surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, natriumbikarbonat,), magnesiumcitrat, kaliumklorid, aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k).
  • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Emil 2024-02-04
Verifierat köp
Grymma kolhydrater, lätt blandat, grym smak. Passar perfekt som post eller intra workout shake för återhämtning eller under passen tillsammans med elektrolyter! Har provat både Refreshing Soda och Delicious Cola och båda är grymma.
Marika Ejleström 2023-03-04
Otroligt god!!!
Markus 2022-02-16
Skonsam mot magen, bra innehåll, riktigt bra smak som ändå går att blanda med dina EEA av med annan smak på, eller göra egen PWO på.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5