Missa inte dessa erbjudanden!

26
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

Fairing Daily Reds 250 g

209 kr
Summa av lösa artiklar:
 

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(3)

Inspiration från andra

Mest populära från Antioxidanter

  • Beskrivning
  • Daily Reds ger dig nyttigheter från växtriket på ett smidigt och välsmakande sätt med frisk och fruktig smak.

    Fairings Daily Reds är ett kalorisnålt kosttillskott i serien Green Line som innehåller en noga utvald blandning av nyttiga bär, frukter och rotfrukter. Liksom Daily Greens har samtliga råvaror torkats och pulveriserats i skonsam process för att bevara råvarornas näringsämnen i största möjliga mån.

    • Antioxidanter
    • Vitaminer
    • Ökad välmående
    • Ökat immunförsvar
    • Ökad maghälsa 

    Skillnaden från Daily green är den helt nya uppsättningen av råvaror bestående av bland annat svenska bär som hallon och blåbär, exotiska bär som goji- och acaibär samt frukter och rotfrukter som papaya, guava och lila morot. Dessutom innehåller Daily Reds fem olika matsmältningsenzymer amylas, proteas, laktas, lipas och cellulas vars uppgift är att bryta ned stora proteinkomplex till mindre absorberbara beståndsdelar.


    Doseringsförslag:
    2 skopor dagligen motsvarande 6 gram totalt (3 gram per skopa) blandas i 2-3 dl vatten eller i smoothies. Passar utmärkt på morgonen.

    Storlek:
    250g - 41 portioner. 

    Storlek:
    250 g
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • Näringsvärde per

    100 g

    6g (portion)

    Energi kJ/Kcal

    1504/360

    94/22

    Fett

    0,6g

    0,036g

    -varav mättad fett

    0,1g

    0,006g

    Kolhydrater

    80g

    4,8g

    -varav sockerarter

    23g

    0,053g

    Protein

    2

    0,120g

    Fiber

    16

    0,026g

    Salt*

    0,14

    0,008g

    *uteslutande naturligt förekommande natrium

    Ingredienser

    Torkade och pulveriserad bär, frukter och rotfrukter (hallon, jordgubb, gojibär (Lycium Barbarum), svarta vinbär, rödbeta, acaibär, tranbär, baobab, körsbär, lila morot, blåbär, papaya, guava, fruktfiber (inulin), enzymkomplex (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), sötningsmedel (steviolglykosider).

  • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
John 2023-02-21
Rödbetta kan man aldrig ha för mycket av. Blandar detta med Greensaware och blir en väldigt god kombination för att få i mig näring & vitaminer för att vara frisk & kry.
Denise 2022-08-06
Jag är så nöjd med denna. Jag brukar blanda denna produkt med Daily Greens och upplever att min mage fungerar mycket bättre och den är betydligt mindre svullen. Vill också passa på att tacka kundservice som var så snabba att hjälp mig med mitt paket som aldrig dök upp, de var väldigt trevliga och snabba med att skicka om paketet. Jag fick det bara någon dag senare än vad jag skulle ha fått.
Anders 2020-11-04
En Bra produkt som jag kan blanda med till exempel jordgubbasprotein eller blandat med vatten och drick som en bra start på dagen
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5