Missa inte dessa erbjudanden!

4
Lagerrensning
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA Desert 100 caps

199 kr / 159 kr
199 kr

Tidigare lägsta pris

199 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Inspiration från andra

Mest populära från Vätskedrivande

  • Beskrivning
  • Vätskedrivande och uppiggande produkt från BioTechUSA.
    BioTechUSA Desert är ett bra kosttillskott för dig som vill ha en hård och tonad look vare sig det gäller en tävling eller bara vanligt strandhäng, så levererar Desert resultaten du eftersträvar.

    • Vätskedrivande
    • Uppiggande
    • Mineraler

    BioTechUSA Desert är full av vätskedrivande ingredienser som effektivt reducerar onödig vattenvikt som får dig att se slät och pluffsig ut. När du förlorar vätska så förlorar du även mineraler och elektrolyter som kan leda till huvudvärk och kramper.
     
    BioTechUSA Desert innehåller mineraler som motverkar de negativa effekterna av vätskeförlust och även en dos naturligt koffein som piggar upp.


    Doseringsförslag:
    Tag 3 kapslar på morgonen. Överskrid ej den rekommenderade dosen.

    Storlek:
    100 kapslar.
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • NäringsvärdePer. 3 kapslar
    Magnesium300mg
    Kalium300mg
    Taraxacum pulver450mg
    Enbärs pulver180mg
    Persilja extrakt300mg
    Koffein150mg


    INGREDIENSER:
    bulkmedel (kaliumsulfater), magnesiumoxid, maskros (Taraxacum officinale) rotpulver, kapselskal [gelatin, ytbehandlingsmedel (schellack), surhetsreglerande medel (ammoniumhydroxid, kaliumhydroxid), färg (järnoxider och hydroxider)], grönt te (Camellia sinensis) bladextrakt, persilja (Petroselinum crispum) bladpulver, enbär (Juniperus communis) falskt fruktpulver, antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).
  • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jonas 2020-09-03
Produkten fungerar jättebra, bättre än förväntad!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5