Missa inte dessa erbjudanden!

Lagerrensning
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Vitargo Post 2 kg Gainer

649 kr / 519 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Choklad Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 39 kr
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-3467

Inspiration från andra

Mest populära från Gainer

  • Beskrivning
  • Tränar du mycket, och hårt? Här är återhämtningsdrycken för dig – Vitargo POST
    Tränar du mycket, och hårt? Här är återhämtningsdrycken för dig – Vitargo POST rekommenderas till idrottare som tränar fler än 3-4 tuffa träningspass per vecka.

    • Vitargo®
    • Vassle protein
    • Ökad återhämtning
    • Ökad styrka


    Vad innehåller då Vitargo POST?
    1.Vitargo®. 66 g/100 g pulver. Vitargo är en unik patenterad kolhydrat, speciellt utvecklad för att ge en effektiv inlagring av lättillgänglig muskelenergi (glykogen) i kroppen.

    2. Vassleprotein. 24 g/100 g pulver.
    Denna blandning med Vitargo och högkvalitativt vassleprotein ger kroppen goda möjligheter till snabb återhämtning till nästa träningspass.

    Vitargo POST kallas internationellt för recovery drink. Smaken är en mjuk krämig jordgubbssmak eller mild chokladsmak. Blandingen med Vitargo och vassleprotein i förhållande 2 delar Vitargo : 1 del vassleprotein bygger på vetenskap.

    Doseringsförslag:
    Ca en portion Vitargo POST efter träningspasset eller som mellanmål ca 1 timme innan ett träningspass. Kroppsvikt under 75 kg tag 70 g pulver, kroppsvikt över 75 kg tag 100 g pulver som portion.
    Tillreds: Fyll en flaska till 1/3 (2 dl) med vatten/mjölk. Tillsätt pulvret (3 skopor/100 g) och skaka kraftigt under 1 minut. Fyll sedan upp med vatten/mjölk till slutvolym 7-7,5 dl.

    Storlek:
    2000g.

    Smak:
    Choklad
    Storlek:
    2000 g
    Kategorier
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • NäringsvärdePer. portion (100g)
    Energi377 kcal / 1576 kJ
    Fett1g
    - varav mättat1g
    Kolhydrater68g
    - varav socker2g
    Protein24g
    Salt0,08g
    kostfiber0g


    Ingredienser: Stärkelse, Vassleproteinkoncentrat (från MJÖLK), Avfettat kakaopulver (avser chokladsmak), Arom, Färgämne (rödbetspulver (avser jordgubbssmak)), Sötningsmedel (E950, 955).

    Allergiinformation: Innehåller MJÖLKprotein och kan innehålla spår av ÄGG och SOJA.
  • Vanliga frågor och svar om Gainers

    Hur funkar gainers?
    Gainers är kosttillskott som är speciellt utformade för att hjälpa människor att öka i vikt, bygga muskler och öka sitt kaloriintag. De fungerar genom att tillhandahålla extra kalorier, proteiner och kolhydrater som kroppen behöver för att stödja muskeltillväxt och återhämtning 

    Finns det några biverkningar med att använda gainers?
    Generellt sett är gainers säkra att använda om de konsumeras enligt anvisningarna på förpackningen. Men vissa kan uppleva gasbildning, magbesvär eller oönskad viktökning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för att undvika detta.

    Kan jag använda gainers som en måltidsersättning?
    Ja, du kan använda gainers som en tillfällig måltidsersättning i vissa situationer, men det beror på dina individuella mål och behov. Se över dina mål och dina behov samt överväg att konsultera en dietist för bästa resultat.

  • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
2019-02-01
Verifierat köp
Jag hade smaken jordgubb och den smakade lite jordgubb och en annan sur smak. Så det var ingen höjdare tyvärr.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5