Missa inte dessa erbjudanden!

1
Kampanj
25
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Ab Roller

569 kr / 427 kr
569 kr

Tidigare lägsta pris

569 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Inspiration från andra

Mest populära från Övrigt

  • Beskrivning
  • Ab Roller är ett enkelt träningsredskap för att stärka dina bukmuskler med fördelen att du kan träna överallt.
    Virtufit Ab Roller är ett smidigt och enkelt träningsredskap som effektivt stärker dina bukmuskler med den stora fördelen att du kan träna överallt. Genom att använda magtränaren får du en naturlig rörelse och isolering av dina magmuskler istället för att aktivera rygg eller höft.


    • Ergonomiskt träningsredskap
    • Effektiv träning
    • Stärker bukmuskelaturen
    • Stöd för nacken
    • Minskar skaderisken


    Virtufit Ab Roller gör det möjligt att träna både övre, mellersta och nedre delen av magmuskulaturen. Magen är kroppens center och en viktig del i olika rörelser. Bukmusklerna stödjer både över- och underkroppen och bidrar till en bättre hållning med minskad risk för ryggproblem.

    Virtufit Ab Roller är ett idealiskt hjälpmedel för att bygga en stark mage och minska risken för skador. Bästa resultaten uppnås i kombination med en hälsosam livsstil.


    Material:
    Stål / PVC.

    Mått:
    68,5 x 66 x 58 cm.

    Garanti:
    2 år.
  • Innehåll
  • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jenny 2023-05-14
Känner tyvärr att den glider för mycket på golvet när man tränar eftersom den är bredare än en yogamatta. Det finns inte heller en video på Youtube som visar hur man använder den ordentligt..... Önskade att med alla träningsredskap ska det finnas instruktions film på Youtube.
2020-02-28
Verifierat köp
Bra kvalitet med tanke på det låga priset. 500-600 kr hade inte varit för mycket. 5/5
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5