Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Victory Grips - Mens X2 Freedom

585 kr
Summa av lösa artiklar:
Storlek
M Lagervara Bäst före: L Lagervara Bäst före: XL Lagervara Bäst före: XXL Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-83884

Inspiration från andra

Mest populära från Dragremmar & Grepp

  • Beskrivning
  • Fingerlösa grips är väldigt smidiga att använda i träningspass där du byter övning ofta och vill kunna göra snabba byten. X2 är nästa generations av Victory Grips Stealth X material som ger dig fördelarna av både läder och original Stealth materialet.
    Victory Grips X2 Freedom är den nya utvecklade designen på de fingerlösa pullup gripsen från Victory Grips. Materialet X2 är utvecklat för att ge dig som atlet den bästa tänkabara känslan parat med ett optimalt skydd. Gripsen är tvättbara, veganska och kommer inte stretchas ut med tiden. X2 Grips funkar bra både på råstål och puderlackade riggar.

    • Riktigt snabba byten
    • Sköna & robusta
    • Fingerlösa
    • Tvättbara

    Flexibla för snabba byten

    Vi vet att det ska gå så fort som möjligt när du växlar mellan övningar, därför är Victory Grips Freedom utvecklade för att ge dig de effektivaste gripsen som även ger dig de snabbaste bytena.


    Tvättråd:
    30 grader handtvätt.
    Klädstorlek:
    L, M, XL, XXL
  • Innehåll
  • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Mattias 2022-03-11
Jag har idag kört crossfit i 2 års tid och stod du i samma tankar som mig efter några månader? - hur kan jag få mina händer att vara hela?? För dig som idag tränar Crossfit och behöver en hjälpande produkt för hålla dina händer hela. Här har proteinbolaget svaret på din fråga. Inte bara att victory gripsen kommer hjälpa dig att hålla händerna hela, det kommer även ta din träning till nästa steg om dessa grips används på rätt sätt! Det som är fantastiskt med victory grips är att det finns storlekar för alla åldrar, storlekar och passformen är simpel & enkel. Ta chansen du också att införskaffa ett par victory grips!!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5