Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Sportlab Super Amino Gainer 4.5 kg

499 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Choklad Lagervara Bäst före: Jordgubb Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(2)
ID: PB-0380

Inspiration från andra

Mest populära från Gainer

  • Beskrivning
  • Potent viktökningsformula från Sportlab.
    Sportlab Super Amino Gainer är en effektiv produkt för dig som önskar lägga på dig högkvalitativ massa, eller helt enkelt har svårt att öka i vikt.

    • Ökad återhämtning
    • Ökad massa
    • Ca 670 Kcal per portion

    Sportlab Super Amino Gainer är en så kallad "medium gainer" dv.s den har inte överdrivet mycket kalorier vilket kan ställa till med magproblem och oönskad fettinlagring. Kalorierna i en portion Super Amino Gainer motsvarar på ett ungefär en helt vanlig måltid.

    Doseringsförslag:
    3dl pulver blandas med 3-4dl vatten eller mjölk och intages i samband med träning eller mellan måltiderna.

    Storlek:
    4500g.
    Smak:
    Choklad, Jordgubb
    Storlek:
    4500 g
    Kategorier
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • Näringsvärde per serving 150g per 100g
    Energi (kcal/ kJ):674/ 2819449/ 1879
    Protein:30 g20 g
    Kolhydrater:98 g65 g
    Fett:18 g12 g
    - varav mct-fett4,5 g3 g
    - varav mättat12 g8 g
    Fiber:1500 mg1000 mg
    Salt:300 mg200 mg


    Ingredienser: Maltodextrin, Vassleproteinkoncentrat (från MJÖLK), SkumMJÖLKspulver (från MJÖLK), Kokosfett, Smak, Solrosolcitin, Avfettat kakaopulver, (endast i chokladsmak), Färg (rödbetspulver (endast i jordgubbsmak )) Sötningsmedel: Aspartam, Acesulfam-K.
  • Vanliga frågor och svar om Gainers

    Hur funkar gainers?
    Gainers är kosttillskott som är speciellt utformade för att hjälpa människor att öka i vikt, bygga muskler och öka sitt kaloriintag. De fungerar genom att tillhandahålla extra kalorier, proteiner och kolhydrater som kroppen behöver för att stödja muskeltillväxt och återhämtning 

    Finns det några biverkningar med att använda gainers?
    Generellt sett är gainers säkra att använda om de konsumeras enligt anvisningarna på förpackningen. Men vissa kan uppleva gasbildning, magbesvär eller oönskad viktökning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för att undvika detta.

    Kan jag använda gainers som en måltidsersättning?
    Ja, du kan använda gainers som en tillfällig måltidsersättning i vissa situationer, men det beror på dina individuella mål och behov. Se över dina mål och dina behov samt överväg att konsultera en dietist för bästa resultat.

  • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
@Bodybuildingprolife 2023-12-03
Sötningsmedel: Aspartam, Acesulfam-K. Aspartame as possibly carcinogenic to humans Group 2B I want buy this gainer only this aspartam no thx
Simon 2022-06-12
Dålig erfarenhet om hur bra saker och ting ska vara. Men jag har använt denna ett tag nu och jag tycker den är väldigt bra. Jag fick i mig för lite av allt I början. Rör mig extremt mycket tränar lite för mycket och uppenbarligen äter jag för dålig mat. Men med alla extra saker ja köper och äter efter mat och efter träning så ger de resultat. Jag håller inte på å försvinna längre 😅 sjukt nöjd 🙂
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5