Missa inte dessa erbjudanden!

10
Lagerrensning
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Self Omninutrition Real 100% Creatine 500 g

289 kr
500 g
399 kr -20%
499 kr / 399 kr
499 kr

Tidigare lägsta pris

499 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(5)

Inspiration från andra

Mest populära från Kreatin monohydrat

  • Beskrivning
  • Self Real Creatine , Laddar dina muskler med GRYM energi!
    Self Real Creatine , Laddar dina muskler med GRYM energi! Kreatin monohydrat är den mest studerade och vanligaste formen av kreatin, som har förmågan att kraftigt öka prestationsförmågan.

    • Snabb muskelökning
    • Ökar uthållighet och styrka
    • Förbättrar återhämtningen


    Rent muskelbränsle

    Kreatin laddar dina muskler med energi i form av ATP, ju mer ATP desto starkare blir du. Du ökar din explosivitet, styrka och mjölksyretåligheten. Passar dig som håller på med prestationskrävande sporter. Pulverlösning. Kreatinmonohydrat 100%.

    Doseringsförslag:
    Blanda ca 1 tesked (5g) med vatten eller sportdryck. Kan kombineras med efterträningsdryck.

    Storlek:
    500 g - 100 portioner.
    Smak:
    Naturell
    Storlek:
    500 g
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • Portion: 5 g
    Innehåll per1 portion100 g
    Energi0 kcal0 kcal
    0 kJ0 kJ
    Protein0 g0 g
    Kolhydrat0 g0 g
    Fett0 g0 g
    Kreatinmonohydrat5 g100 g

    Ingredienser:
    kreatinmonohydrat.

    Viktigt:
    Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost, rek. dos bör ej överskridas. Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG och SOJA. Förvaras torrt, ej över normal rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
  • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

    När ska jag ta kreatinmonohydrat?
    Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

    Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
    Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

    Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
    Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

  • FAQ

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Erika Lindén 2022-12-15
Knappt någon smak, löser upp sig lätt i vatten och funkar jättebra! Gör inte magen orolig heller, 10/10
Johan 2022-03-13
Rekommenderas starkt. Mycket prisvärd och löses bra i vatten om man jämför andra jag har använt. Känner mig piggare sen jag började använda denna.
Pontus Winterfalk 2021-08-02
Verifierat köp
Denna är väldigt prisvärd, det billigaste kreatinet! Dock så är det smått svårlöst i vatten och klumpar sig i botten om man ej dricker det på några min, självklart löser mak bara detta genom o blanda innan man dricker det! Annars suverän produkt!
Maxi 2020-04-28
Helt okej, det är vad jag förväntade mig för det priset. Mycket kreatin för lite pengar. Själva pulvret löser sig lite svårt i vatten doc och skopan är bara 3mg och inte 5 mg som det brukar vara med kreatin
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5