Missa inte dessa erbjudanden!

6
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Self Omninutrition EAA Pro 250 g

250 g
229 kr
500 g
409 kr
229 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Orange Juice Lagervara Bäst före: Tropical Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-8841

Inspiration från andra

Mest populära från EAA

  • Beskrivning
  • EAA Pro innehåller de 8 essentiella aminosyror (EAA) som kroppen inte producera själv. Aminosyror är byggstenarna i proteiner och hjälper dina muskler att bygga upp sig.
    EAA Pro innehåller de 8 essentiella aminosyror (EAA) som kroppen inte producera själv. Aminosyror är byggstenarna i proteiner och hjälper dina muskler att bygga upp sig.

    • Hjälper muskeluppbyggnaden
    • Förhindrar fettansamling runt buken
    • Främjar återhämtningen
    • Minskar muskelnedbrytningen

    Kroppen använder EAA som byggklossar genom att sätta ihop dem till bl. muskelvävnad. Kroppen kan producera några aminosyror och dessa kallas icke-essentiella aminosyror, dom andra aminosyrorna som kallas essentiella dvs. EAA måste komma med kosten.

    Även om aminosyratillskott är ofta förknippad med idrottare, kan intaget av ge många fördelar för någon som inte håller på med fysisk aktivitet. Allt detta på grund av aminosyror producerar enzymer och bidrar till flertal fysiologiska egenskaper såsom sömn, koncentration, trötthet. En publicerad studie säger att regelbundet intag av aminosyror hjälper till att förhindra ansamling av fett i buken hos kvinnor efter klimakteriet.

    En fördel denna produkt i kombination med en kalorireducerad kost är en större viktnedgång jämfört med enbart kosten. Dessa aminosyror hjälper processen att bygga muskler, men de är också till stor hjälp för att behålla muskelmassan hos personer som inte gör några sportaktiviteter. En studie publicerad i "Journal of Nutrition" anger att det främjar en positiv resultateffekt på VO2max (maximal syreförbrukning), det var högst i de personer som hade intagit aminosyratillskott jämfört med placebo.

    Doseringsförslag:
    1 portion före, under eller efter fysisk aktivitet, eller vid behov under dagen.

    Storlek:
    250 g.
    Smak:
    Apelsin, Tropical
    Storlek:
    250 g
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • width=288
  • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Hassan 2023-11-18
Verifierat köp
Självaste produkten får 5/5, känslan av att vakna på morgonen och skölja ner en sån känns underbart. Smakar bra har inga problem med det. Synlig förändring i kroppen efter ett par veckor. Det jag kan lägga som (-) är hur produkten kommer. Köpte 250g trodde jag skulle få den i en burk men kom i en påse. Allt som allt - prisvärd, effektiv, god
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5