Missa inte dessa erbjudanden!

17
Kampanj
19
537 kr
Paketpris
28 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 7 gånger under de senaste dagarna

GAAM ZMA 300 caps

100 caps
129 kr -28%
200 caps
258 kr -24%
300 caps
387 kr -19%
479 kr / 387 kr
447 kr

Tidigare lägsta pris

447 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
537 krSumma av lösa artiklar:




Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(27)

Inspiration från andra

Mest populära från ZMA

  • Beskrivning
  • Zink och magnesium från GAAM Health Series.
    Zink och magnesium från GAAM Health Series med tillsatt vitamin B6 som optimerar upptaget och därmed effekten av preparatet. ZMA främjar en normal hormonbalans och sänker kortisolet vilket leder till ökat välbefinnande och förbättrad nattsömn, som i sin tur ökar återhämtningen och dina resultat.

    • Främjar en normal hormonproduktion
    • Ökar välbefinnandet
    • Testosteron stimulerande
    • Förbättrad nattsömn
    • Ökad återhämtning

    Zink spelar bland mycket annat, en central roll i ämnesomsättningen och i kroppens hormonproduktion.

    Magnesium är en frekvent förekommande mineral inom en rad av kroppens metaboliska processer däribland en stor roll i proteinsyntesen.


    Doseringsförslag:
    3 kapslar dagligen innan sänggående.

    Storlek:
    300 kapslar.
    Form:
    Kapslar
    Fri från:
    Gluten
    Målsättning:
    Må bra
    Storlek:
    300 caps
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • InnehållPer. 3 kapslar
    Magnesium250 mg 66% DRI*
    Zink25mg 250% DRI*
    Vitamin-B610 mg 714% DRI*
    *Dagligt rekommenderat intag

    Ingredienser:
    magnesiumcitrat, zinkglukonat, pyrodoxin HCI, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
    Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
    Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • FAQ

Recensioner (27)

27 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Nghiep 2023-10-26
GAAM ZMA är ett tillskott som jag har använt under en längre tid, och jag är otroligt nöjd med dess resultat och fördelar. Här är några skäl till varför jag anser att detta är ett utmärkt ZMA-tillskott: Effektiv sömn- och återhämtningsstöd: GAAM ZMA innehåller en unik blandning av zink, magnesium och vitamin B6. Denna kombination har visat sig vara särskilt effektiv för att förbättra sömnkvaliteten och hjälpa kroppen att återhämta sig efter fysisk ansträngning. Förbättrad sömnkvalitet: Jag har märkt att jag sover djupare och vaknar mer utvilad sedan jag började ta detta tillskott. Det har hjälpt mig att bekämpa sömnproblem och somna snabbare. Muskelåterhämtning: ZMA har visat sig vara fördelaktigt för att minska muskelkramp och främja återhämtning efter träning. Jag har upplevt mindre träningsrelaterad trötthet och ökad uthållighet. Bra för testosteron: Zink är känd för sin förmåga att stödja en hälsosam testosteronnivå. Många män har upplevt en ökad libido och energi efter att ha tagit ZMA-tillskott. Inga biverkningar: Jag har inte upplevt några negativa biverkningar med GAAM ZMA, vilket är en klar fördel i jämförelse med vissa andra sömn- och återhämtningsprodukter. Praktisk förpackning: Med 300 kapslar i varje förpackning, har jag en långvarig försörjning av tillskottet, vilket är både bekvämt och prisvärt. Sammanfattningsvis är GAAM ZMA en utmärkt produkt för alla som söker förbättrad sömnkvalitet, snabbare återhämtning och potentiell ökning av testosteronnivåer. Det har hjälpt mig att uppnå bättre sömnvanor och ökat mitt övergripande välbefinnande. Jag rekommenderar starkt GAAM ZMA till alla som vill ta hand om sin sömn och återhämtning på ett naturligt och effektivt sätt. Det är verkligen ett fantastiskt tillskott.
Linda 2023-03-25
Verifierat köp
Toppen! Ätit dessa under något år nu
Andreas 2023-03-24
Nöjd med de och använder varje dag ibland två ibland tre. Känner sig mindre trött sover bättre och funkar bra. Jag köpte de innan från er så den beställning är bra fortsättning.
Micke 2023-01-13
Tränar man hårt så vill man återhämta sig maximalt o då väljer man ZMA från proteinbolaget förstås! Grymma produkter, bra priser. Kan det bli bättre?
Visa fler
27 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5