Missa inte dessa erbjudanden!

13
Kampanj
25
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA Fenugreek 60 caps

99 kr / 74 kr
99 kr

Tidigare lägsta pris

99 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(7)
Tillfälligt slut ID: PB-25821

Inspiration från andra

Mest populära från Bockhornsklöver

  • Beskrivning
  • Bockhornsklöver är en växt infödd i Medelhavet och västra Asien, som är populär i kinesisk, grekisk, egyptisk och indisk medicin.
    Bockhornsklöver är en växt som förekommer runt Medelhavet och västra Asien, den är populär i kinesisk, grekisk, egyptisk och indisk medicin. Dess användning går tillbaka till forntida tider, då folk använde det i te för att underhålla hälsan och underlätta matsmältningen.

    • Traditionellt kosttillskott
    • Hälsofrämjande
    • Testosteronhöjande


    Traditionellt kosttillskott

    På grund av dess mångsidighet och sötma är det dessutom en populär ingrediens i många nationella kök. I Mellanöstern används dess blad och frön för att smaksätta traditionella livsmedel, till exempel är det en oundgänglig ingrediens i curry, men det används också ofta för att göra bröd och te. Och på grund av dess intensiva, söta doft, används den ofta av amerikaner för att ersätta lönnsirap.


    Doseringsförslag:
    2 kapslar dagligen tillsammans med rikliga mängder vätska.

    Storlek:
    60 kapslar.
    Form:
    Kapslar
    Fri från:
    Ägg, Aspartam, Fisk, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
    Målsättning:
    Bygga muskler, Må bra
    Storlek:
    60 caps
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • InnehållPer. 2 kapslar
    Bockhornsklöver extrakt1500 mg

    Ingredienser: Bockhornsklöver (Trigonella foenumgraecum) utsädextrakt 74,2%, kapselskal [gelatin, glasmedel (schellack), färg (järnoxider och hydroxider), surhetsreglerare (ammoniumhydroxid), surhetsreglerare (kaliumhydroxid)], bulkmedel (kalciumfosfater) , antikroppmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

    Tillverkad i en anläggning som även hanterar MJÖLK, ÄGG, GLUTEN, SOJA, KRÄFTDJUR, svaveldioxid och NÖTTER.
  • FAQ

Recensioner (7)

7 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Richard Moldovan 2023-08-05
Verifierat köp
Toppen produkter med bra näringsinnehåll motsvarande priset! Verkligen snabb leverans på det också! Oavsett vad jag jämför på nätet så återvänder jag alltid till Proteinbolaget ! - Grymma är Ni…
Torkel 2023-06-14
Struntade i diverse t-booster-blandningar och köpte dessa, samt tribulus, daa och turkesterone. Det blir sammanlagt billigare och du får högre styrka på grejerna. Jag kan inte säga att det funkar med 100% säkerhet, det kan vara placebo. Oavsett vilket så har det hjälpt mig att komma över en platå i mina resultat.
Herman 2023-06-13
Produkten är väldigt enkel att använda och gav inga märkvärdiga bieffekter. Efter nån timme av intag så märkte jag att jag kände mig mer fokuserad och lugn, vilket var två av de effekter jag ville ha. Med det i åtanke så är jag nöjd med produkten, däremot tycker jag att priset är för högt med tanke på att set endast räcker till 30 dagar.
Peter 2023-04-27
Verifierat köp
Bra pris, och en mycket effektiv produkt.
Visa fler
7 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5