Missa inte dessa erbjudanden!

600 kr
Paketpris
25 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

24 x Lohilo Functional Collagen Drink 330 ml Pretty Passion Collagen

24 st - Mixflak
450 kr -0%
449 kr
600 krSumma av lösa artiklar:

Antal:

Rekommenderad produkt att lägga till

59 kr 88 kr
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Default ID: PB-4706 Inklusive pant: 24 kr Styckpris: 19 kr

Inspiration från andra

Mest populära från Energidryck

  • Beskrivning
  • Lohilo har välsignat marknaden med ännu en dryck - den här gången med kollagen och hyaluronsyra. Ge dig själv chansen att stråla under träningen eller i vardagen!
    När du trodde att Lohilo redan tagit över marknaden med sina funktionsdrycker släpper dom helt nya - med hyaluronsyra och kollagen. Lohilo ger dig fullt fokus och ser till att du strålar från insidan ut.

    • Koffein
    • Hyaluronsyra
    • 5000 mg kollagen
    • Vitaminer och mineraler


    Vad är kollagen?

    Du känner säkert till att det finns ett ämne i din hud som heter kollagen och att en tredjedel av allt protein (70% i din hud) är just kollagen? Detta fiberprotein hjälper till att hålla huden fast och elastisk samtidigt som det ger stadga åt leder och blodkärl. Du kan hjälpa till att ge kollagenproduktionen en boost, insidan ut, genom att förse cellerna med det dom behöver för att producera nytt kollagen.


    … och hyaluronsyra?

    Hyaluronsyra är trots namnet ingen syra utan en typ av sockerart. I kroppen binder hyaluronsyra vatten och bildar en geléliknande substans som bland annat fungerar som fuktgivande smörjmedel och stötdämpande fyllnadsmaterial mellan hudens elastiska fibrer, kollagen och elastin. Det fyller också samma funktion för dina leder och muskler.

    Först ut var Lohilos proteinglass, sen var det Functional BCAA Drink och nu välkomnar vi nästa smaksensation. Med både kollagen och hyaluronsyra kan du lita på att en sipp av Collagen Drink gör dig och din kropp gott!

    Doseringsförslag:
    Håll dig till 1 - 3 burkar om dagen. På grund av mängden koffein som burken innehåller rekommenderas den inte till gravida, ammande eller barn.

    Storlek:
    24 x 330 ml.
    Form:
    Flytande
    Fri från:
    Gluten
    Målsättning:
    Uthållighet
    Smak:
    Passionsfrukt
    Storlek:
    330 ml
    Kategorier
    Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller andra personer känsliga för koffein. Användning ihop med alkoholhaltig dryck rekommenderas ej.
  • Innehåll
  • Ingredienser: kolsyrat vatten, bovine kollagenpeptider, surhetsreglerandemedel (äppelsyra), arom, natriumhyaluronat (HA 30mg/100ml), askorbinsyra, zinkcitrat, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne (karotener), Konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). Best before: see bottom of the can. / Bäst före: se burkens botten. Recommending to not use in combination with alcohol/ Rekommenderar att inte konsumera i kombination med alkohol. Recommending max 2/day/ Rekommenderar max 2/dag. Store dry, not over room temperature /Förvaras torrt.



    NäringsvärdePer 100 mlPer burk (330 ml)
    Energi6 kcal/25 kj20 kcal/83 kj
    Protein1.51g5g
    Salt0.05g0.165g
    Vitamin C24mg80mg
    Zink1.5mg5mg
  • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5